Închide meniul

GALERIE FOTO | "Ridicol istoric", "Ruşine". Reacţia presei internaţionale după ce Barcelona a fost făcută KO în Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2020, 6:31

Reclamă
GALERIE FOTO | "Ridicol istoric", "Ruşine". Reacţia presei internaţionale după ce Barcelona a fost făcută KO în Champions League

Profimediaimages

Barcelona a fost făcută praf după umilinţa cu Bayern

A fost pentru prima dată când gruparea de pe Camp Nou înregistrează un asemenea eşec în competiţiile europene. Jurnaliştii spanioli au dat de pământ cu echipa lui Quique Setien.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, pusă la zid după înfrângerea cu Bayern

"Ruşine", este titlul oferit de Marca, sub scorul neverosimil înregistrat în Portugalia: Barcelona – Bayern 2-8. În poză apar Messi şi Suarez şi nu lipseşte declaraţia oferită de Pique imediat după meci.

"Ridicol istoric pentru Barcelona în Champions League", titrează şi ziarul de casă al Barcelonei, Mundo Deportivo. Catalanii amintesc de eşecurile cu AS Roma şi Liverpool.

"Colosal", apare pe prima pagină din L'Equipe. Francezii amintesc, în cronica partidei, că a fost o "lecţie istorică".

"Barcelona, dezamăgire istorică", a fost descrierea făcută şi de Gazzetta Dello Sport. 

Reclamă
Reclamă

"Victoria secolului!", titrează nemţii de la Bild, după performanţa uriaşă reuşită de campioana din Bundesliga. Cotidianele din Germania sunt singurele care scot în prim plan evoluţia stelară a lui Bayern.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Galatasaray – PAOK LIVE TEXT (22:00) în Europa League! Manchester United începe şi ea parcursul european. Toate meciurile zilei

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

18:19

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al lui Naomi Osaka! Chiar jucătoarea a făcut anunțul

18:09

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!”

17:36

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana: „Îl veți vedea!”

17:35

„Suntem la un club foarte mare!” Risto Radunovic, mesaj de luptă înainte de startul în grupa Europa League: „Nu picăm psihic!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și