Închide meniul

Gareth Southgate, aproape de despărțirea de naționala Angliei! Cine ar urma să-l înlocuiască

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 11:38

Gareth Southgate, aproape de despărțirea de naționala Angliei! Cine ar urma să-l înlocuiască

Gareth Southgate este selecționerul Angliei

Gareth Southgate este selecționerul Angliei / Profimedia

  • Gareth Southgate, aproape de despărțirea de naționala Angliei
  • Cine ar urma să-l înlocuiască

Gareth Southgate se află aproape de despărțirea de naționala Angliei. Contractul selecționerului de 52 de ani expiră abia în iarna anului 2024, dar eliminarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar s-ar putea dovedi decisivă în privința viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O discuție finală între Southgate și Federația Engleză de Fotbal va avea loc în următoarele zile. Presa britanică susține că tehnicianul este tentat să își dea demisia.

Gareth Southgate, aproape de despărțirea de naționala Angliei!

Între timp, jurnaliștii din Anglia au anunțat lista scurtă cu posibilii înlocuitori ai lui Southgate.

Reclamă

Potrivit fourfourtwo.com, oficialii englezi iau în calcul 5 variante pentru postul de selecționer, în cazul despărțirii de Gareth Southgate: Mauricio Pochettino (fără angajament după despărțirea de PSG), Thomas Tuchel (liber de contract după despărțirea de Chelsea), Brendan Rogers (Leicester City), Eddie Howe (Newcastle) și Graham Potter (Chelsea).

Gareth Southgate a ajuns la cârma naționalei Angliei în 2016. El a pregătit prima reprezentativă britanică în 81 de meciuri, în care a înregistrat 51 de victorii, 15 remize și 15 înfrângeri.

Reclamă

Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului din Anglia – Franța 1-2

Harry Kane a fost la pământ după ratarea penalty-ului din meciul Anglia – Franța 1-2. Kane a avut șansa dublei de la punctul cu var, în minutul 84, dar a tras peste poarta apărată de bunul său prieten Hugo Lloris.

Astfel, Anglia a ratat șansa să egaleze la 2-2, după un meci în care nu a fost cu nimic mai prejos decât rivala ei, Franța. Ratarea lui Kane venise după ce transformase restul de patru penalty-uri executate la Campionatele Mondiale.

”Nu sunt genul de jucător care se gândește mult la acest lucru. Mă pregătesc la fel dacă bat un penalty sau două, într-un meci. Nu pot da vina pe pregătirea loviturilor de la 11 metri pe care am făcut-o înaintea meciului. M-am dus să bat cu multă încredere, dar nu am tras așa cum mi-am dorit.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că e ceva cu care va trebui să trăiesc toată viața mea. E ca o lovitură în barbă. Dar tot ce putem face e să ne mândrim unii cu ceilalți și să știm că această echipă arată bine pentru viitor”, a spus Kane, citat de reuters.com.

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
România - Anglia 3-0
AntenaPLAY • 21 feb., 13:20
România – China 0-3. „Tricolorii” au luptat admirabil cu super-echipa Chinei, în optimile de finală de la Campionatele Mondiale
România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe
AntenaPLAY • 20 feb., 19:43
România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe! Duelul pentru optimi va fi live în AntenaPLAY