Închide meniul

Gary Neville a răbufnit când a auzit că Premier League s-ar putea relua. "Câți oameni trebuie să moară jucând fotbal?"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2020, 13:21

Gary Neville a răbufnit când a auzit că Premier League s-ar putea relua. "Câți oameni trebuie să moară jucând fotbal?"

Profimediaimages

Gary Neville iese la atac

Conform acestui plan, de pe 8 iunie partidele se vor juca pe stadioane neutre. Guvernul Marii Britanii a acceptat soluția de compromis, spre stupefacția lui Garry Neville. Legenda lui Manchester United nu înțelege de ce se dorește asumarea riscurilor și a lansat un atac furibund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gary Neville nu își dorește reluarea Premier League

Fostul internațional englez asigură că s-ar face o mare greșeală dacă se vor juca meciuri pe timpul pandemiei. Neville vrea ca oficialii Federației să urmeze modelul din Ligue 1 și Eredivisie, suspendate definitiv.

"Oficialii FIFA au spus că nu ar trebui să se mai dispute meciuri de fotbal până în luna septembrie. Cred că, dacă s-ar fi luat o decizie fără să se bazeze pe criterii economice, nu s-ar fi mai jucat nicio partidă câteva luni. 

Oamenii evaluează acum riscul. Câți oameni trebuie să moară jucând fotbal în Premier League până să devină un lucru nepotrivit? Un jucător? E nevoie ca o persoană din staff să ajungă la terapie intensivă? Ce riscuri trebuie să ne asumăm, din moment ce discuția este pur economică?", a reacționat Gary Neville pentru Sky Sports.

Cluburile din Premier League vor suferi o lovitură financiară imensă, în cazul în care se renunță la "Project Restart". Se estimează pierderi de 1.25 miliarde de euro. După 29 de etape, Liverpool este lider în competiția internă. Cormoranii mai au nevoie de două victorii pentru a câștiga, matematic, titlul. Manchester United ocupă poziția a 5-a.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și