Închide meniul

Gavi, desemnat cel mai bun jucator sub 21 de ani în 2022. Mijlocașul Barcelonei a primit trofeul Kopa

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 octombrie 2022, 22:02

Gavi, desemnat cel mai bun jucator sub 21 de ani în 2022. Mijlocașul Barcelonei a primit trofeul Kopa

Gavi, desemnat cel mai bun jucator sub 21 de ani în 2022, a primit trofeul Kopa

Gavi, cu trofeul Kopa / Profimedia

Gavi a fost desemnat, luni, cel mai bun jucător sub 21 de ani în Europa, primind trofeul Kopa 2022, în cadrul galei pentru Balonul de Aur, desfășurată la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul secund a terminat francezul Eduardo Camavinga, de la Real Madrid, în timp ce podiumul a fost completat de Jamal Musiala, de la Bayern Munchen.

Gavi, desemnat cel mai bun jucator sub 21 de ani în 2022, a primit trofeul Kopa

Jucătorul Barcelonei le-a mulțumit apropiaților după ce și-a primit premiul.

„Este o onoare să primesc acest premiu. Vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care au fost lângă mine în vremurile bune și rele. Mulțumesc tuturor celor care au jucat un rol în viața mea și care m-au ajutat să obțin acest premiu. Încerc să dau tot ce este mai bun din mine. Încerc să mă port în cel mai bun mod”, a spus Gavi, după ce și-a primit premiul.

Gavi, titular la Barcelona la 18 ani

Gavi, 18 ani, a adunat 48 de partide pentru Barcelona în sezonul 2021/2022, în toate competițiile. Și-a trecut în cont două goluri și șase assist-uri.

Reclamă

Cota lui Gavi a „explodat” în ultimul an. În prezent, puștiul minune al Barcelonei este evaluat la 70 de milioane de euro.

Contractul lui Gavi cu Barcelona expiră în 2026.

Ce jucători au fost nominalizați la trofeul Kopa 2022

Introdus în 2018, trofeul Kopa a fost câștigat în trecut de jucători precum Kylian Mbappe, Matthijs de Ligt și Pedri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și