Închide meniul

„Gaziantep pică, Şumudică doarme!” Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 17:55

„Gaziantep pică, Şumudică doarme! Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2

Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimediaimages

Turcii au lansat un atac la Marius Şumudică, după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2. Echipa antrenată de român a obţinut doar o remiză împotriva lui Samsunspor, în etapa a 26-a din Super Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă, Alex Maxim şi Denis Drăguş au fost titular în meciul de pe teren propriu. În minutul 79 a intrat şi Deian Sorescu, chiar înainte ca Ozcicek să deschidă scorul. Totuşi, în prelungiri, Satka l-a învins pe Niţă şi a adâncit criza de la Gaziantep.

Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2

A fost a treia remiză la rând pentru Gaziantep, acasă, cu acelaşi scor, 1-1. Echipa lui Marius Şumudică nu a mai câştigat în faţa fanilor de la începutul lunii noiembrie. A disputat 8 partide de atunci!

Gaziantep a ajuns astfel pe loc retrogradabil. Are 7 victorii stagionale şi un total de 27 de puncte. Imediat după meci, Şumudică a fost „taxat”. Volkan Aliakar, un cunoscut jurnalist turc, a făcut cronica meciului şi a dat titlul: „Gaziantep pică, Şumudică doarme!

După primele 15 minute din repriza a doua, Marius Şumudică a avut prima intervenţie în joc. Badji a intrat în locul lui Maxi, jucător ineficient, iar Gradel a intrat în locul lui Monteiro.

Reclamă

Cu o singură victorie în ultimele 9 meciuri, Gaziantep retrogradează pas cu pas. Şumudică, care se află în permanenţă pe ordinea de zi cu declaraţiile sale, nu poate găsi o soluţie pentru a ieşi din criză. Situaţia lui Gaziantep nu este încurajatoare nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci şi din punct de vedere al fotbalului.

Este necesar ca antrenorul român să se concentreze asupra muncii lui, în loc să facă glume în stânga şi în dreapta„, se anunţă pe yenicaggazetesi.com.tr.

Denis Drăguş nu a mai reuşit să înscrie, la o săptămână după ce reuşise o „dublă” în poarta lui Istanbulspor. Atacantul român are 10 goluri stagionale în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare

Înaintea meciului cu Samsunspor, o altă echipă care luptă pentru evitarea retrogradării, Marius Şumudică a anunţat că şi-a făcut calculele şi ştie ce trebuie să facă Gaziantep pentru a evita retrogradarea. Antrenorul român este convins că echipa sa va rămâne în prima ligă din Turcia dacă va câştiga 4 meciuri şi va obţine 3 rezultate de egaliatate în ultimele 13 meciuri din acest sezon.

Mai avem 13 meciuri în față. Trebuie să obținem cel puțin 4 victorii și 3 remize din aceste 13 meciuri. Dacă facem asta, vom continua în prima ligă. Cred că vom rămâne.

Meciul cu Samsunspor va fi un meci dificil pentru noi. Încercăm să ne pregătim bine pentru acest meci. Mai avem unele probleme în echipă. Ne așteptăm la mai mulți fani la meci. Pentru că și sprijinul suporterilor este foarte important în aceste situații”, a declarat Marius Şumudică, potrivit tekspor.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și