Închide meniul

George Puşcaş a primit cea mai mare notă, după ce a înscris primul gol pentru Pisa: „S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi ultima!”. Reacţia presei din Italia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 18:09

George Puşcaş a primit cea mai mare notă, după ce a înscris primul gol pentru Pisa: „S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi ultima!. Reacţia presei din Italia

George Puşcaş a înscris primul său gol pentru Pisa

Profimedia

George Puşcaş a înscris primul său gol pentru Pisa şi a pus umărul la victoria contra celor de la Monza, echipa patronată de miliardarul Silvio Berlusconi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, lăudat în presa italiană, după primul gol pentru Pisa: „Calitățile sale sunt peste medie!”

Atacantul român a fost lăudat la scenă deschisă în presa italiană. În plus, jurnaliştii din Peninsulă i-au acordat cea mai mare notă de pe teren.

Puşcaş a marcat în minutul 18, din pasa oferită de Sibilli, şi a restabilit egalitatea pe tabelă. Monza reuşise să deschidă scorul în minutul 10. Pisa a dat lovitura în minutul 65, după ce Pereira, fundașul gazdelor, și-a trimis mingea în proprie poartă.

George Pușcaș a primit cea mai mare notă, după Monza – Pisa 1-2

Pușcaș a reușit un gol frumos și a fost foarte activ de-a lungul meciului. Jurnaliştii Tuttomercatoweb au lăudat prestaţia internaţionalului român, pe care l-au recompensat cu cea mai mare notă: 7.5.

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima.”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

Reclamă

George Puşcaş a revenit în Italia şi luptă pentru promovarea în Serie A

George Puşcaş nu se află la prima experienţă în fotbalul italian. Vârful de 25 de ani a mai evoluat la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo. Puşcaş este obişnuit cu fotbalul din Peninsulă, motiv pentru care a ales să plece la Pisa sub formă de împrumut de la Reading, acolo unde nu prea mai prindea minute.

La Pisa, Puşcaş s-a întâlnit cu un alt jucător român. Marius Marin, mijlocaşul de 23 de ani, se află la gruparea italiană din 2019. Din momentul sosirii sale, Marin a mai fost împrumut la Sassuolo, în Serie A.

Înaintea meciului cu Monza, Pisa ocupa locul 4 în Serie B, care duce la barajul de promovare. Trupa lui Puşcaş se află la numai 2 puncte în spatele liderului Cremonese, lupta la accederea în Serie A fiind foarte strânsă.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş, optimist după ce a semnat cu Pisa: „Sunt foarte fericit!”

George Puşcaş a vorbit recent despre transferul la Pisa şi despre perioada petrecută în fotbalul englez:

„Sunt foarte fericit că am ales acest club care a construit atât de multe în ultimii ani. Este o poveste despre ambiție. Nu am văzut multe meciuri ale Pisei, dar există diferențe la nivel tactic între fotbalul englez și cel italian. În Italia, jocul e mai controlat, în Anglia se joacă diferit. Fotbalul englez este mai fizic decât cel italian.

Experiența din campionatul englez m-a ajutat foarte mult, să joc acolo a fost o dorință pe care am avut-o încă din copilărie și am avut acolo condiții grozave. Am crescut acolo atât ca jucător, cât și ca bărbat, au o cultură diferită față de cea italiană. A trebuit să mă adaptez la început, iar în Italia fotbalul este mai strict decât cel englez, care e mai permisiv.

Am găsit aici un grup foarte unit încă din prima zi, am văzut băieți zâmbitori care vor să muncească și ne-au întâmpinat frumos pe mine și ceilalți sosiți. Toată lumea vorbește frumos despre Pisa și despre cum se trăiește aici. Mă și așteptam să fie așa, sincer.

De-a lungul anilor, am avut o evoluție atât fizică, cât și tehnică. Desigur, încă mai am multe de îmbunătățit, mai e mult de muncit până să îmi ating potențialul. Am vorbit cu Marin înainte să vin, mi-a spus mereu lucruri bune despre Pisa, din moment ce e aici de mult timp.

M-a convins să vin pentru că, din câte mi-a spus el, aici toți sunt foarte concentrați în a îndeplini obiectivul (n.r. promovarea în Serie A). Pisa a încercat din greu să mă aducă aici și a întâmpinat multe dificultăți. Nu a fost ușor să ajung aici, pentru că anul trecut am avut un sezon bun în Anglia.”, a spus George Puşcaş, pentru Sestaporta, la sosirea la Pisa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și