Închide meniul

George Pușcaș, aproape de o echipă din preliminariile Ligii Campionilor. Unde este așteptat atacantul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 16:47

Reclamă
George Pușcaș, aproape de o echipă din preliminariile Ligii Campionilor. Unde este așteptat atacantul echipei naționale

George Pușcaș, aproape de o echipă din preliminariile Ligii Campionilor

George Pușcaș / Profimedia

George Pușcaș este aproape de o echipă din preliminariile Ligii Campionilor. Atacantul echipei naționale este legitimat, în prezent, la Genoa, însă ar putea schimba campionatul în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial s-a vorbit despre interesul celor de la Salernitana, pentru transferul lui Pușcaș. Totuși, se pare că o nouă formație a intrat în pole position, pentru semnătura românului.

George Pușcaș, aproape de o echipă din preliminariile Ligii Campionilor

Este vorba despre APOEL Nicosia, formație care va juca în preliminariile Ligii Campionilor începând cu turul al 2-lea. Acolo, ciprioții se pot duela cu învingătoarea din „dubla” dintre Ordabasy și Petroclub.

Potrivit informațiilor oferite de publicația cipriotă kerkida.net, George pușcaș este principala dorință a oficialilor de la APOEL.

De notat este faptul că aceștia au și o variantă de rezervă, în cazul în care nu se vor înțelege cu atacantul care a jucat 48 de minute la EURO 2024. Este vorba despre Andrea Favilli, legitimat tot la Genoa.

Reclamă
Reclamă 4

În a doua parte a sezonului care tocmai s-a încheiat, George Pușcaș a fost împrumutat, de Genoa, la Bari. Meciurile românului s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Ionuț Lupescu a găsit vinovații pentru eliminarea României de la EURO 2024

România a fost eliminată în „optimile” EURO 2024 de Olanda, cu scorul de 0-3. Totuși, evoluțiile tricolorilor de la turneul final au rămas în memoria fanilor, având în vedere că echipa națională a reușit o calificare în fazele eliminatorii, după o pauză de 24 de ani.

Ionuț Lupescu este de părere că România ar fi avut prestații mai bune la EURO 2024 dacă staff-ul tehnic al primei reprezentative ar fi văzut problemele pe care echipa națională le-a avut în partidele de la turneul final.

Reclamă

„Kaizerul” a transmis că tricolorii pot ajunge la Campionatul Mondial din 2026, în cazul în care antrenorii echipei naționale vor face o analiză amplă a jocului, pentru a remedia erorile tactice ale jucătorilor.

„A fost foarte bun primul meci din grupă, iar după am avut probleme cu Belgia, Olanda, chiar și cu Slovacia. M-a surprins puțin că nu au văzut antrenorii problemele, de aceea am și pierdut.

În meciul cu Olanda s-a jucat foarte mult între linii, dacă nu văd băieții, atunci trebuie să vadă antrenorii. Sunt lucruri mărunte. Spectatorii au fost fantastici, au fost incredibil. Chiar au fost al 12-lea jucător.

Să dea Dumnezeu să ajungem acolo (n.r. la Campionatul Mondial din 2026), dar cred că trebuie făcută o analiză clară. Adversarii au avut foarte multe ocazii acum, a fost alt nivel”, a spus Ionuț Lupescu, la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și