Închide meniul

George Puşcaş e cu bagajele făcute! Englezii şi-au pierdut răbdarea: „A dezamăgit! Ar fi cea mai bună decizie să plece de la Reading”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 17:19

George Puşcaş e cu bagajele făcute! Englezii şi-au pierdut răbdarea: „A dezamăgit! Ar fi cea mai bună decizie să plece de la Reading

George Pușcaș, atacantul lui Reading

Profimedia

George Puşcaş e cu bagajele făcute. Atacantul de 25 de ani nu a impresionat la Reading, iar englezii anunţă că transferul său e doar o chestiune de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş e cu bagajele făcute

Reading a ratat play-off-ul în Championship, astfel că începe „curăţenia de vară” la echipa lui Veljko Paunovic. Potrivit presei locale, pe lista plecărilor este trecut şi internaţionalul român, care a avut o formă slabă după operaţia de hernie.

„Forma românului a dezamăgit profund în campionat, Problema cu hernia în mijlocul stagiunii l-a tras în jos. De cele mai multe ori, a fost a doua opţiune la echipă, în umbra lui Lucas Joao. Deși a arătat urme de talent, rar a strălucit anul acesta. Verdictul: Reading ar primi o lovitură dacă el se transferă în vară, dar ar putea fi cea mai bună decizie pentru toate părțile”, notează BerkshireLive.

Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, internaţionalul român a bifat în acest sezon în 23 de apariţii pentru Reading, reuşind să marcheze 4 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

George Puşcaş
Profimedia

George Puşcaş îl face pe Gigi Becali să viseze: „Nu știi ce-ți rezervă viitorul!”

George Puşcaş a refuzat să vină la FCSB, deşi Gigi Becali îi pregătise un salariu uriaş pentru Liga 1 şi era dispus să plătească 3 milioane de euro pe internaţionalul român.

Reclamă

Atacantul lui Reading a explicat de ce a refuzat prima ofertă de la FCSB, însă a precizat că este dispus pe viitor să vină chiar şi la echipa lui Gigi Becali.

”În România, am jucat la Libery Oradea și FC Bihor, am jucat vreo 10 meciuri, am dat două goluri, era în Liga 2. Am plecat de mic afară și mi-am găsit un echilibru foarte bun aici. Dacă m-a dorit FCSB, și probabil a fost așa, sunt foarte fericit, dar nu a fost momentul atunci, să plec în momentul ăla, să schimb țara în care evoluam.

Nu știi ce-ți rezervă viitorul. Nu zic nimic, niciodată nu știi unde vei ajunge. În țară e mereu frumos, este țara ta. E mereu frumos, orice s-ar întâmpla, este casa ta”, a declarat George Pușcaș pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • George Puşcaş e cu bagajele făcute
  • Englezii şi-au pierdut răbdarea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și