Închide meniul

George Puşcaş, prezentat oficial la Pisa! Obiectivul uriaş al atacantului român: „Mai am multe de îmbunătăţit”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 23:16

George Puşcaş, prezentat oficial la Pisa! Obiectivul uriaş al atacantului român: „Mai am multe de îmbunătăţit

George Puşcaş, obiectiv important la Pisa

Profimedia

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Pisa, ocupanta locului secund în Serie B. Românul va purta tricoul cu numărul 31 la noua echipă şi are ca obiectiv clar promovarea în Serie A la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, prezentat oficial la Pisa!

Geoge Puşcaş recunoaşte că nu este la acelaşi nivel cu noii săi coechipieri, dar speră să ajungă în cea mai bună formă în cel mai scurt timp. Trebuie să-şi relanseze urgent cariera pentru a reveni şi în naţionala României. „Am ajuns aici şi am găsit un grup foarte unit. Am simţit asta din prima clipă. Colegii m-au primit foarte bine. Mai am atât de multe de îmbunătățit și de oferit. Mai este un drum lung de parcurs pentru a ajunge la potențialul meu maxim. Sunt diferențe față de Anglia, evident din punct de vedere tactic pentru că în Italia se joacă mai mult tactic. Tu gestionezi jocul mai mult după părerea mea, iar în Anglia se poate reveni mult mai repede de la 3-0 la 3-3. Acolo este un campionat mult mai fizic”, a spus George Puşcaş la prezentarea oficială de la noua sa echipă.

„George Puşcaş revine în Italia, cel puţin până la finele acestui sezon. Noua lui echipă se numeşte Pisa Sporting Club, sub culorile căreia va lupta pentru o nouă promovare în Serie A. Mult succes, George!”, a spus şi Sărmăşan, impresarul fotbalistului, în momentul în care s-a finalizat mutarea.

Citește și:

Puşcaş merge la echipa de pe locul secund din Serie B, cu mari şanse de promovare în Serie A la finalul acestui sezon. Cei de la Pisa au 39 de puncte după 20 de partide disputate, la un singur punct în spatele liderului din Serie B, Lecce. Pissa are cea mai bună apărare din Serie B, cu doar 15 goluri primite în 20 de meciuri. Atacantul român revine astfel în Italia după ce în 2019 plecase de la Palermo la Reading. Inter, Bari, Benevento şi Novara sunt formaţiile unde a fost legitimat până acum Puşcaş în Italia.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și