Închide meniul

Dennis Man vs George Pușcaș și Marius Marin, în Pisa – Parma. Cei trei jucători români au fost titulari în meciul din Serie B

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 23:34

Dennis Man vs George Pușcaș și Marius Marin, în Pisa – Parma. Cei trei jucători români au fost titulari în meciul din Serie B

Dennis Man, atacantul celor de la Parma

Profimedia

Nu mai puțin de trei români s-au aflat pe teren în meciul dintre Pisa și Parma, din liga a doua italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man vs George Pușcaș și Marius Marin, în Pisa – Parma 0-0. Cei trei jucători români au fost titulari

Dennis Man a fost integralist la Parma și s-a duelat cu alți doi conaționali. Venit după golul din partida cu Monza, George Pușcaș a fost din nou titular la Pisa, dar a fost schimbat în minutul 82.

Colegul său, Marius Marin, a fost și el inclus în echipa de start a gazdelor și a jucat tot meciul. Mijlocașul de 23 de ani a primit un cartonaș galben în minutul 78.

Pisa a ratat șansa să urce pe primul loc în Serie B. Parma, la 6 puncte de zona retrogradării

Niciunul dintre cei trei români n-a reușit să influențeze soarta partidei, care s-a încheiat cu o remiză albă.

Pisa a ratat șansa să urce, cel puțin pentru moment, pe primul loc în Serie B. În urma egalului din această seară, trupa lui Pușcaș și Marin rămâne pe locul 3, la egalitate de puncte (46) cu liderul Lecce și Cremonese. De notat că Leece are un meci mai puțin disputat.

Reclamă

De cealaltă parte, Parma lui Dennis Man se află la numai 6 puncte deasupra zonei retrogradării, pe locul 14.

Citește și:

George Puşcaş, lăudat în presa italiană, după primul gol pentru Pisa: „Calitățile sale sunt peste medie!”

George Puşcaş a înscris primul său gol pentru Pisa, în etapa precedentă, şi a pus umărul la victoria contra celor de la Monza, echipa patronată de miliardarul Silvio Berlusconi.

Atacantul român a fost lăudat la scenă deschisă în presa italiană. În plus, jurnaliştii din Peninsulă i-au acordat cea mai mare notă de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Puşcaş a marcat în minutul 18, din pasa oferită de Sibilli, şi a restabilit egalitatea pe tabelă. Monza reuşise să deschidă scorul în minutul 10. Pisa a dat lovitura în minutul 65, după ce Pereira, fundașul gazdelor, și-a trimis mingea în proprie poartă.

George Pușcaș a primit cea mai mare notă, după Monza – Pisa 1-2

Pușcaș a reușit un gol frumos și a fost foarte activ de-a lungul meciului. Jurnaliştii Tuttomercatoweb au lăudat prestaţia internaţionalului român, pe care l-au recompensat cu cea mai mare notă: 7.5.

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima.”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

 

Recomandări
  • Dennis Man, George Pușcaș și Marius Marin, titulari în Pisa – Parma 0-0
  • Cei trei jucători români au fost titulari la meciul din Serie B

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și