Închide meniul

Germanii nu se mai tem de COVID-19! "Dacă un jucător va fi depistat pozitiv cu coronavirus nu va fi o catastrofă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 19:03

Germanii nu se mai tem de COVID-19! "Dacă un jucător va fi depistat pozitiv cu coronavirus nu va fi o catastrofă!"

DPA Images / Bernd Thissen via Hepta

Bundesliga se reia sâmbătă

Directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Carsten Cramer, este convins că sezonul va ajunge la final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Suntem uşuraţi pentru că fotbalul se întoarce. Dacă ni se va spune că avem mulţi jucători testaţi pozitiv, atunci am avea o problemă. În momentul de faţă avem doar teste care au ieşit negative. Un test care ar ieşi pozitiv nu va fi o catastrofă atâta timp cât avem reguli şi recomandări privind modul în care să acţionăm în astfel de situaţii.

Acum suntem mulţumiţi, pentru că fără o repornire a fotbalului, nu numai Dortmund, dar şi Bundesliga ar fi avut probleme financiare extrem de serioase'', a spus oficialul Borussiei Dortmund, potrivit Digi Sport

O echipă întreagă, în carantină

Dacă în Bundesliga nu sunt momentan probleme majore, în eșalonul secund, o echipă întreagă a intrat în carantină. Cei de la Dynamo Dresda au anunțat că au două cazuri noi de coronavirus. 

În aceste condiții, echipa nu se va putea prezenta la meciul cu Hannover 96 programat duminica viitoare, iar partidele cu Greuther Fürth (22-25 mai) și Arminia Bielefeld (26-28 mai) sunt și ele în pericol.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și