Închide meniul

Gest de mare campion al lui Kylian Mbappe, după ce a câștigat titlul de golgheter în Ligue 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 5:55

Reclamă
Gest de mare campion al lui Kylian Mbappe, după ce a câștigat titlul de golgheter în Ligue 1

Abaca Press / Niviere David via Hepta

Kylian Mbappe a câștigat titlul de golgheter în Franța

Mbappe a fost la egalitate cu Wissam Ben Yedder, dar starul lui PSG a câștigat trofeul pentru că toate cele 18 goluri au fost marcate din acțiune. Rivalul său marcase 3 goluri din penalty. În acest context, Mbappe vrea să împartă titlul de golgheter cu Ben Yedder.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vă mulțumesc pentru toate mesajele primite. Totuși, cred că și Wissam merită un trofeu pentru a sărbători anul pe care l-a avut, așa cum s-a întâmplat anul trecut în Premier League", a scris jucătorul lui PSG pe Twitter.

Kylian Mbappe și-a decis viitorul! Clauza pe care o vrea starul lui PSG

Kylian Mbappe este decis să își prelungească contractul cu PSG, dar vrea o clauză ”pro Real Madrid”, care îi permite să se transfere la clubul spaniol, anunță AS.

Mbappe mai are contract până pe 30 iunie 2022, dar viitorul său rămâne incert pe Parc des Princes. Jurnaliștii spaniol susțin că negocierile dintre Mbappe și reprezentanții lui PSG vor fi ”dure”, iar acea clauză impusă de francez ar facilita transferul său în vară la Real Madrid dacă cei de la PSG vor refuza propunerea.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:30

Spania – Georgia LIVE TEXT (22:00). Germania îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipe de start

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și