Închide meniul

Gestul inedit al suporterilor unei echipe din Germania! Cum vor putea fi prezenți la meci

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 17:18

Reclamă
Gestul inedit al suporterilor unei echipe din Germania! Cum vor putea fi prezenți la meci

DPA Images / Jan Woitas via hepta

Gestul inedit al suporterilor unei echipe din Germania! Cum vor putea fi prezenți la meci

Fanii au plătit pentru tăierea unor cartoane cu propria lor imagine, care vor fi amplasate în interiorul arenei la meciurile din campionat. Potrivit ESPN, 2.000 de cartoane sunt gata, iar alte 6.000 urmează să fie fabricate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii din Germania nu sunt de acord cu reluarea Bundesligii

Angela Merkel va anunța pe 30 aprilie într-o conferință de presă dacă partidele din Bundesliga se vor relua sau nu. Până atunci, reprezentanții fanilor germania au publicat un mesaj dur împotrivii ligii.

”Ar fi o batjocură pentru comunitate să reînceapă meciurile. Fotbalul profesionist a fost bolnav timp de două luni și trebuie să rămână în carantină.

Într-o perioadă în care renunțăm cu toții la drepturi și libertăți în numele binelui comun, nu ar trebui să ne gândim la reluarea campionatului”, au spus reprezentanții fanilor.

Reclamă

Bundesliga, pierderi uriașe din cauza crizei de Covid-19

Potrivit Institutului de business sportiv din Barcelona, cele mai tari ligi din Europa vor pierde nu mai puțin de patru miliarde de euro în cazul în care partidele nu se mai pot relua.

Cel mai mult va suferi Premier League, acolo unde sunt foarte mulți bani din drepturile de televizare. Astfel, se estimează că englezii vor pierde 1,25 miliarde de euro. În top urmează La Liga (850 de milioane de euro), Bundesliga (750 de milioane de euro), Serie A (650 de milioane de euro) și Ligue 1 (400 de milioane de euro).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și