Închide meniul

Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris! Hoţii au intrat peste ei în casă şi i-au legat

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 13:11 / Actualizat: 21 iulie 2023, 14:37

Reclamă
Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris! Hoţii au intrat peste ei în casă şi i-au legat

Gianluigi Donnaruma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris

Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa / Profimedia

Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris! Portarul celor de la PSG a trăit clipe de ccoşmar alături de partenera sa de viaţă, după ce au fost atacaţi acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit actu17.fr, mai mulţi oameni au pătruns în casa celor doi din centrul capitalei Franţei. Hoţii i-au legat şi bătut sub ameninţarea armei, potrivit sursei mai sus menţionate.

Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris! Hoţii au intrat peste ei în casă şi i-au legat

Donnarumma şi logodnica sa au reuşit să scape şi să ajungă la un hotel din apropiere, în stare de şoc. Staff-ul hotelului a anunţat imediat poliţia, iar cei doi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Portarul de 24 de ani a prezentat „răni uşoare”.

Sursa mai sus menţionată anunţă că hoţii au părăsit casa lui Donnarumma cu bunuri de aproape 500.000 de euro, lucru neconfirmat până acum de autorităţile franceze, careu au anunţat că „evaluarea este încă în curs”.

Reclamă

Organele de anchetă ale poliţiei judiciare pariziene îi caută pe autorii jafului.

Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, ar trebui să plece sâmbătă cu campioana din Ligue 1 în Japonia, acolo unde parizienii îşi încep turneul de pregătire din această vară, înaintea noului sezon.

Dan Petrescu şi Jeonbuk, amical de lux cu PSG

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, va disputa un amical de lux cu PSG, în această vară. Anunţul oficial a fost făcut chiar de campioana Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a semnat cu Jeonbuk în această vară, după despărţirea de CFR Cluj. „Bursucul” are o serie de cinci meciuri fără înfrângere, în Coreea de Sud.

PSG a anunţat că va ajunge în Coreea de Sud, graţie turneului de pregătire din această vară. Campioana Franţei va disputa un meci amical cu Jeonbuk pe 3 august, la Busan.

„Paris Saint-Germain își prelungește turneul de vară cu un meci istoric în Coreea de Sud. Paris Saint-Germain se va deplasa în Coreea de Sud pentru prima dată în istoria sa, pe 2 și 3 august, pentru a se întâlni cu fanii coreeni și pentru a înfrunta vicecampioana Coreei, Jeonbuk Hyundai, pe 3 august, pe Stadionul Principal Busan Asiad din orașul Busan, în cadrul Coupang Play Series”, se arată în anunţul postat de PSG, pe contul oficial de Facebook.

Până la partida cu PSG, Jeonbuk se va duela vineri cu Pohang, în campionat. Pentru trupa lui Dan Petrescu urmează o scurtă perioadă de pauză, până la confruntarea amicală de lux cu PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și