Închide meniul

Gianluigi Donnarumma a explicat de ce nu s-a bucurat după ce a apărat penalty-ul care a adus Italiei trofeul EURO 2020: „Atunci am înțeles totul”

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 10:21

Gianluigi Donnarumma a explicat de ce nu s-a bucurat după ce a apărat penalty-ul care a adus Italiei trofeul EURO 2020: „Atunci am înțeles totul

Gianluigi Donnarumma a fost eroul Italiei în partida cu Anglia

Profimedia

  • Gianluigi Donnarumma, eroul Italiei la EURO 2020
  • De ce nu s-a bucurat după ce a apărat penalty-ul decisiv

Italia putea să câştige titlul dacă Jorginho marca. Unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri de pedeapsă din lume a ratat, iar Donnarumma a crezut că echipa sa a pierdut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, fostul portar al Milanului a apărat penalty-ul executat de Bukayo Saka şi a surprins pe toată lumea. Deşi Italia câştigase, Gianluigi Donnarumma nu a schiţat niciun gest.

N-am înțeles nimic. Mă prăbușisem deja pe gazon când am văzut că Jorginho a ratat, crezusem c-am pierdut. După ce am apărat, am mers și am văzut că VAR-ul a aprobat, apoi am văzut că ai mei coechipierii au început să alerge către mine, atunci am înțeles totul. Eu nu m-am bucurat pentru că n-am știut că am câștigat”, a recunoscut Gianluigi Donnarumma, pentru Sky Sport.

Reclamă

Gianluigi Donnarumma, aproape de transferul la PSG

Gianluigi Donnarumma a evitat să dea un răspuns concret cu privire la viitorul său. Portarul a rămas liber de contract după ce i-a expirat contractul cu Milan. Toate zvonurile indică faptul că Donnarumma va semna cu PSG.

Voi vorbi zilele acestea despre transfer. Pot spune doar că aceste culori (n.r. ale lui AC Milan) vor fi mereu parte din mine. Acum mă voi bucura de petrecere și voi merge în vacanță. Eu încă n-am realizat ce performanță am reușit”, a mai spus Donnarumma.

Reclamă

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d). Gianluigi Donnarumma, cel mai bun jucător de la EURO 2020

Gianluigi Donnarumma, cel mai bun jucător de la EURO 2020. Portarul de 22 de ani a primit această distincţie senzaţională după finala EURO 2020, câştigată de Italia, în faţa Angliei, la lovituri de departajare.

Goalkeeper-ul Squadrei Azzurra a avut două intervenţii miraculoase la penalty-urile executate de Jadon Sancho şi Bukayo Saka. Şi-a ajutat astfel echipa naţională să câştige trofeul pe care îl aştepta de 53 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:59 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gianluigi Donnarumma
Fotbal • 30 oct., 11:19
FOTO
Gianluigi Donnarumma şi iubita lui au făcut senzaţie la petrecerea de Halloween. Imagine virală făcută după PSG – Troyes 4-3
Neymar şi Donnarumma
Fotbal extern • 10 mart., 9:54
Scandal de proporţii în vestiarul lui PSG, după eliminarea din Champions League. Neymar şi Donnarumma au fost aproape de bătaie! Au fost despărţiţi de coechipieri