Închide meniul

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce a fost anunţat transferul lui Ianis Hagi: „A fost cel mai bun!”

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2024, 9:13

Reclamă
Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce a fost anunţat transferul lui Ianis Hagi: „A fost cel mai bun!

Mircea Sandu, reacţie tranşantă despre Gică Hagi

Gică Hagi / Profimedia Images

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce a fost anunţat transferul lui Ianis Hagi de la Rangers. „Regele” a dezvăluit că fiul său va lua o decizie după participarea la EURO 2024, subliniind faptul că mai are contract pe trei sezoane cu formaţia scoţiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi îşi va încheia împrumutul la Alaves, la finalul acestui sezon, şi va revenit la Rangers. Scoţienii au anunţat însă că managerul trupei de pe Ibrox nu-l va include pe internaţionalul român în planurile sale pentru sezonul viitor.

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce a fost anunţat transferul lui Ianis Hagi

Gică Hagi a oferit un interviu şi a lămurit situaţia lui Ianis Hagi. „Regele” a transmis că fiul său nu va pleca, dat fiind faptul că mai are contract cu Rangers. Acesta a subliniat că Ianis a evoluat excelent la formaţia scoţiană, în sezonul în care trupa de pe Ibrox a devenit campioană.

De asemenea, Gică Hagi a mai transmis că rămâne de văzut totuşi ce se va întâmpla în vară, însă prioritatea fiului său este în prezent pregătirea pentru Campionatul European din Germania.

„După încheierea sezonului, Ianis se va pregăti pentru EURO, iar apoi vom vedea ce va face în această vară. Încă mai are doi ani de contract cu Rangers. El a fost cel mai bun tânăr jucător al echipei, când au luat titlul.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis nu pleacă nicăieri, el doar a fost împrumutat la Alaves. Va avea multe oportunități. Cred că a avut un sezon bun în Spania. Spre exemplu, în ultimul meci, cu Real Madrid, a fost cel mai bun jucător al echipei.

Lumea trebuie să își amintească, pentru că se pare că mulți uită că Ianis a revenit după o accidentare foarte-foarte serioasă la genunchi. Și a mai și câștigat titlul în Vest, la 22 de ani. Încă mai are 11 ani de carieră, dacă accidentările îi vor permite asta. Multe vor urma”, a declarat Gică Hagi, conform rangersreview.co.uk.

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi. Presa din Turcia anunţă că formaţia din Istanbul nu şi-a luat gândul de la fiul „Regelui” şi e gata să-i facă o ofertă oficială lui Rangers, pentru a obţine semnătura sa.

Reclamă

Turcii de la fanatik.com.tr au oferit noi detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceştia notează că internaţionalul român urmează să se despartă de Rangers, iar Galatasaray este pe urmele sale.

Nu este pentru prima dată când turcii anunţă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, după ce s-a zvonit acest fapt şi în urmă cu câteva luni. Sursa citată anterior mai menţionează că Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, îşi face planurile pentru sezonul următor, iar pe lista de transferuri este şi fiul „Regelui”, care a scris istorie la Galatasaray.

„Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferl talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, notează sursa menţionată mai sus, care titrează: „Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis”.

Şi scoţienii au analizat posibila mutare a lui Ianis Hagi la Gaatasaray, şi au confirmat faptul că românul nu este pe placul actualului manager al formaţiei de pe Ibrox, Pgilippe Clement, astfel că se va despărţi de scoţieni: „Clement nu-l consideră e român ca fiind parte din planurile sale din următoarea campanie, astfel că îi anunţă pe cei de la Galatasaray că este disponibil”, au transmis scoţienii de la ibroxnews.com.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:21

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și