Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Toate cifrele afacerii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 15:57 / Actualizat: 23 august 2021, 17:26

Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Toate cifrele afacerii

Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Toate cifrele afacerii

Hepta

„L-am vândut pe Moruţan la Galatasaray pe Moruţan, pe 5.7 milioane de euro luaţi sigur, cu bonusuri. Dar bonusurile sunt legate de calificarea în Europa League sau în Champions League. Nu mai joacă azi”, a spus Becali la as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ceruse iniţial 10 milioane de euro pentru Moruţan, refuzând chiar şi 8 milioane de la gruparea Cim Bom. La nervi, Gigi a anunţat că noul preţ al mijlocaşului este de 3 milioane de euro, după meciul slab cu Rapid.

„Pe Moruţan îl vând cu 3 milioane de euro. Am vrut 10, acum vreau 3 milioane. Am greşit la schimbări, eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, l-am băgat pe un jucător (n.r. – Moruţan), care nu mai este fotbalist, nu ştiu ce e el”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Ce lovitură a încercat să dea Gigi Becali cu Olimpiu Moruțan

Dacă îl vindea pe 10 milioane de euro la Galatasaray, Gigi Becali ar fi trebuit să îi fi dat un milion de euro lui Valeriu Iftime, care mai deţine un procent de 9 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Valeriu Iftime a dezvăluit cu Gigi Becali a încercat în această vară să cumpere de la Botoşani şi procentul de 9 la sută pentru suma de 600.000 de euro.

Reclamă

„N-am semnat nimic (n.r. o hârtie prin care ar fi luat 600.000 euro), a fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar domnul Becali. Nu am nimic, avem 10 procente la Moruțan și atât. N-am semnat nimic, n-am negociat, m-a întrebat dacă îmi dă 600.000 dacă semnez, am zis că nu, îl vindem și după discutăm. Dar lucrurile s-au blocat, copilul n-a mai plecat și suntem în stadiul în care suntem„, a declarat Valeriu Iftime, cu ceva timp în urmă.

Olimpiu Moruţan e cotat de transfermarkt.de la 2.8 milioane de euro. În acest sezon, Moruţan a disputat 7 meciuri în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și