Închide meniul

Gigi Becali l-a dat afară după numai două meciuri. Un fotbalist umilit la FCSB s-a întors în Italia. Are aproape 100 de partide în Serie A

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 16:43

Gigi Becali l-a dat afară după numai două meciuri. Un fotbalist umilit la FCSB s-a întors în Italia. Are aproape 100 de partide în Serie A

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Jucatorul are 95 prezențe în Serie A

  • Jucătorul a fost umilit de Gigi Becali
  • A jucat doar două meciuri la FCSB și a fost dat afară

Adrain Stoian a semnat cu Ascoli, echipă care evoluează în Serie B, al doilea eșalon din fotbalul italian. Mijocașul român  s-a întors astfel în campionatul unde s-a simțit cel mai bine, după experiențele eșuate de la FCSB și Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Stoian s-a întors în Serie B

”Ascoli Calcio 1898 FC S.p.A. anunță că a ajuns la un acord cu Adrian Stoian, extremă stânga, fotbalist născut la Craiova la 11 februarie 1991. Stoian, care s-a antrenat deja cu Ascoli vine după experiența de la Viitorul. Ascoli Calcio îl întâmpină cu căldură pe Stoian”, au transmis italienii într-un comunicat oficial. 

Adrian Stoian are peste 200 de apariții la nivelul primelor două divizii din Italia. El a ajuns în Peninsulă în 2009, când era transferat de AS Roma de la Școala de Fotbal Gică Popescu. De-a lungul carierei sale, Stoian a evoluat pentru mai multe echipe din fotbalul italian, printre care Bari, Chievo Verona, Pescara, Genoa, Livorno și Crotone. 

Reclamă

Adrian Stoian, dat afară de Gigi Becali după numai două meciuri

În ianuarie 2019, Stoian a decis să se întoarcă in România și a semnat cu echipa lui Gigi Becali. FCSB l-a primit cu mari speranțe pe mijlocașul cu 95 de prezențe în Seria A, însă acesta nu a fost pe placul patronului "roș-albaștrilor".

Stoian a jucat în total 100 minute în două partide la FCSB, după care a fost exclus din lot de Gigi Becali. Mijlocașul și-a mai încercat încă o dată norocul în România, însă nu a convins nici la Viitorul.

Reclamă

Stoian are in prezent 29 de ani. El valorează 200.000 euro, conform transfermarkt. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu