Închide meniul

Giovanni Becali, anunţ despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Va fi împrumutat”

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 16:03

Reclamă
Giovanni Becali, anunţ despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Va fi împrumutat

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galatasaray la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia

Giovanni Becali, anunţ despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 24 de ani, legitimat la Galatasaray, nu va evolua la formaţia din Turcia în sezonul 2023/24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul trecut, Olimpiu Moruţan nu a evoluat în Turcia, ci în Serie B. Românul a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa.

Giovanni Becali, anunţ despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Va fi împrumutat”

Giovanni Becali, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a anunţat că mijlocaşul de 24 de ani va fi împrumutat şi în acest sezon de Galatasaray.

Becali a declarat că Moruţan va evolua la o formaţie din Italia sau Turcia şi că nu se pune problema ca acesta să ajungă la Neftchi Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu. Printre echipele la care poate evolua Moruţan în acest sezon se numără Konya, Palermo şi Sampdoria.

„Nu există Moruțan la Neftchi Baku. Va fi împrumutat la o echipă turcă sau italiană. Konya, Palermo sau Sampdoria”, a declarat Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Olimpiu Moruţan s-a întors în această vară la Galatasaray, după ce a fost împrumutat sezonul trecut la Pisa. El a ajuns la formaţia din Turcia în vara anului 2021, atunci când Galatasaray a plătit 4,2 milioane de euro pentru transferul acestuia de la FCSB. În prezent, mijlocaşul este cotat la 4,5 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Bari insistă pentru transferul lui Malcom Edjouma! Care este stadiul negocierilor cu FCSB

Gazzetta dello Sport anunţă că Bari insistă pentru transferul lui Malcom Edjouma. Gruparea din Serie B îşi doreşte să îl aducă de la FCSB pe mijlocaşul francez în vârstă de 26 de ani. Mutarea s-ar putea realiza în următoarele zile.

AS.ro a anunţat în exclusivitate că Edjouma a primit o ofertă oficială de la Bari. Echipa antrenată de Michele Mignani încearcă să îl convingă pe Gigi Becali să accepte propunerea. Negocierile sunt avansate, astfel că Edjouma ar putea juca în Serie B, competiţie care începe pe data de 19 august şi poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Bari insistă pentru Malcom Edjouma de la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB). Este un fotbalist masiv, cu caracteristici similare cu cele ale lui Folorunsho. Bari a făcut o primă ofertă, iar românii îşi doresc un milion de euro. Cele două părţi nu sunt departe de a se înţelege„, au transmis jurnaliştii celebrului cotidian din Italia.

„Nu vă faceţi griji, construim un Bari puternic„, le-a transmis fanilor directorul sportiv al clubului, De Laurentiis.

Şi Gigi Becali a confirmat oferta primită de la Bari pentru Malcom Edjouma! Patronul celor de la FCSB a vorbit despre interesul italienilor pentru mijlocaşul francez.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și