Închide meniul
VIDEO

Gol spectaculos cu călcâiul, în Cupa Franței! Execuție de senzație cu spatele la poartă, în exclusivitate în AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 ianuarie 2023, 22:41

Gol spectaculos cu călcâiul, în Cupa Franței! Execuție de senzație cu spatele la poartă, în exclusivitate în AntenaPLAY

Gol fabulos cu călcâiul, în Cupa Franței!

Gol fabulos cu călcâiul, în Cupa Franței!

Gol spectaculos cu călcâiul, în Cupa Franței! Wesley Said a fost autorul unui gol de senzație în meciul Brest – Lens, din optimile de finală ale competiției transmise în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul lui Lens a pus în scenă o execuție fenomenală, care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Gol spectaculos cu călcâiul în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY!

În minutul 6 al partidei de pe terenul lui Brest, Julien Le Cardinal a trimis un șut puternic la firul ierbii, din colțul careului. Said se afla pe direcția șutului, dar era cu spatele la poartă și nu părea să aibă soluții. Totuși, jucătorul de 27 de ani a găsit o variantă câștigătoare… și spectaculoasă!

Said a avut viteză de reacție și a deviat elegant cu călcâiul, printre picioarele portarului lui Brest.

Ratare halucinantă în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Atacantul lui Lille s-a făcut de râs, din 5 metri

Ratare halucinantă în Cupa Franței! Mohamed Bayo, atacantul lui Lille, s-a făcut de râs din 5 metri, în meciul cu Pau FC, câștigat de echipa sa cu 2-0. Servit ideal cu o pasă în careul mic, jucătorul din Guineea a luftat incredibil și a irosit o ocazie monumentală.

Reclamă

Bayo a semnat ratarea carierei în partida cu Pau FC. Meciul dintre Lille și FC Pau a fost transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

În minutul 60, atacantul lui Lille a rămas singur cu poarta goală, după pasa excelentă oferită de Jonathan David.

Mohamed Bayo părea că va trimite fără probleme în plasă, dar deznodământul a fost altul care a produs stupoare în tribune. Jucătorul african a dat pe lângă minge, iar aceasta a sărit în direcția opusă porții lui Pau FC.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Bayo nu i-a venit să creadă ce a făcut și și-a pus mâinile în cap.

Lille a învins formația din Ligue 2, Pau FC, cu 2-0, și s-a calificat în optimile Cupei Franței. Gazdele au deschis scorul în minutul 37 după autogolul lui Kouassi, fundașul lui FC Pau.

Angel Gomes a stabilit scorul final în minutul 79, cu o super-execuție. Mijlocașul lui Lille a marcat un gol fabulos, cu un șut de la 20 de metri, direct în vinclu.

Cupa Franţei se vede în AntenaPLAY

Messi, Mbappe şi Neymar aduc fotbalul-spectacol la AntenaPLAY. Primele meciuri din Cupa Franței vor fi în direct chiar în acest weekend. Cele mai bune echipe ale Franţei, PSG, Lyon, Olympique Marseille sau Lille, luptă pentru al doilea cel mai important trofeu din Hexagon, iar cele mai tari goluri şi ocazii pot fi văzute în AntenaPLAY.

De asemenea, pe AS.ro, puteţi urmări desfăşurarea LIVE a partidelor şi veţi vedea şi golurile favoriţilor. Mbappe promite performanţa pe care a făcut-o şi în sezonul precedent, când a marcat 5 goluri.

Faptul că PSG va garanta spectacolul este scos în evidenţă de recordul de trofee ale Cupei Franţei câştigate (14). Competiţia este însă şi una a surprizelor, în stagiunea precedentă fiind câştigată de Nantes.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și