Închide meniul

Gonzalo Montiel, jucătorul care a dat golul care a făcut-o pe Argentina campioană mondială, a fost acuzat de viol

Publicat: 31 martie 2023, 21:58

Gonzalo Montiel, jucătorul care a dat golul care a făcut-o pe Argentina campioană mondială, a fost acuzat de viol

Gonzalo Montiel a fost acuzat de viol

Profimedia

  • Gonzalo Montiel a fost acuzat de viol
  • Lovitură pentru eroul Argentinei din Qatar

Gonzalo Montiel, fundaşul argentinian care a executat lovitura de departajare decisivă în finala cu Franţa, la Cupa Mondială 2022, a fost acuzat de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Montiel (26 de ani) face obiectul unei plângeri pentru viol în faţa justiţiei argentiniene. Presupusele fapte datează de la 1 ianuarie 2019, în timpul unei petreceri de celebrare a zilei de naştere a lui Montiel şi sunt descrise drept „abuz sexual cu acces carnal agravat de un grup de persoane”.

Totul s-ar fi întâmplat în casa jucătorului, potrivit avocatei victimei, Raquel Hermida, şi a terminologiei utilizate în mod obişnuit în Sistemul judiciar argentinian, scrie news.ro.

Reclamă

Gonzalo Montiel, jucătorul care a dat golul care a făcut-o pe Argentina campioană mondială, a fost acuzat de viol

Victima avusese „o scurtă relaţie” cu Montiel, care a invitat-o ​​să-i cunoască familia şi ar fi insistat ca ea să participe la petrecere de la el de acasă. Victima, care conform declaraţiilor sale nu bea alcool, a spus că a devenit „complet inconştientă” după ce a consumat două băuturi.

Femeia a afirmat că a fost „alungată din casa lui Montiel” fără să ştie „câte persoane au fost implicate în abuz”, potrivit avocatului ei. „Ea încă nu ştie cum a ajuns acasă”, a adăugat Raquel Hermida.

Reclamă

Montiel, care joacă la Sevilla FC din 2021, a purtat în trecut culorile lui River Plate (2016-2021). Postul de radio argentinian Radio 10 a difuzat mai multe mesaje audio transmise de reclamantă în urma presupuselor fapte.

În aceste mesaje poate fi auzită vocea victimei care spune: „M-am trezit la ora şase seara şi mi-au spus că m-au violat. Nu mi-am amintit absolut nimic”, se aude femeia, care plânge. „Am petrecut săptămâni, luni, încercând să-mi amintesc lucrurile pe care mi le-au spus. Mi-au spălat creierul pentru a încerca să-l acopăr pe acest fiu de c…”, a adăugat victima în înregistrările audio.

Nu-i pot uita faţa, nu ştiu dacă a fost doar el sau au fost 20 de persoane care m-au violat. Au petrecut săptămâni întregi sunându-mă, ameninţăndu-mă. Era o maşină la uşa casei mele şi mi-era frică să nu mă împuşte. Am primit telefoane peste telefoane de la mama lui şi de la persoane anonime, care mi-au spus că, dacă Montiel va avea probleme în carieră, voi fi împuşcată în cap”, a continuat victima în mărturiile făcute publice de Radio 10.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile