Închide meniul

Haaland, ambiții mărețe: ”Vreau să devin cel mai bun jucător din lume”. Cu cine se aseamănă din fotbal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 16:19

Haaland, ambiții mărețe: ”Vreau să devin cel mai bun jucător din lume”. Cu cine se aseamănă din fotbal

DPA Images / Bernd Thissen via hepta

Haaland, ambiții mărețe: ”Vreau să devin cel mai bun jucător din lume”. Cu cine se aseamănă din fotbal

Haaland a ajuns la Dortmund în iarna acestui an și a marcat un hattrick la debutul său, într-o partidă cu Augsburg. Norvegianul în vârstă de 19 ani își dorește să devină cel mai bun jucător din lume și speră să câștige Liga Campionilor cu Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland: ”Vreau să devin cel mai bun jucător din lume”

”Muncesc din greu la antrenamente și răsplata pe care o ofer clubului se vede pe teren. Îmi place să marchez, doar pentru asta mă antrenez. Într-o bună zi aș vrea să devin cel mai bun jucător din lume.

La Borussia Dortmund mă simt foarte bine. Eu am făcut această alegere și nu regret. Știam bine clubul, așa că în viitor sper să câștig Liga Campionilor cu Borussia”, a declarat Haaland pentru FourFoutTwo.

Haaland spune că se aseamănă mult cu Ibrahimovic

”Cred că mă asemăn foarte mult cu Ibrahimovic. Îmi place felul său de a fi și cum se comportă în timpul meciurilor. Este un adevărat lider.

Amândoi suntem jucători înalți, doar că avem un joc total diferit. Eu sunt mai rapid, el mai bun din punct de vedere tactic. Îmi place că se adaptează la fiecare echipă pe unde a fost, ceea ce nu este ușor”, a mai spus Haaland.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și