Închide meniul

„Hai să te antrenezi cu echipa mea!” Marius Şumudică, show total după Konyaspor – Yeni Malatyaspor 0-0: „Vom face șapte transferuri şi veți vedea echipa lui Șumudică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 23:51

„Hai să te antrenezi cu echipa mea! Marius Şumudică, show total după Konyaspor – Yeni Malatyaspor 0-0: „Vom face șapte transferuri şi veți vedea echipa lui Șumudică!

Marius Şumudică l-a liniștit pe Mihai Iosif

Profimediaimages

Marius Şumudică, show total după Konyaspor – Yeni Malatyaspor 0-0

Marius Şumudică a scos un rezultat mare în ultima etapă din Turcia. Malatya, echipa antrenată de către tehnicianul român, a scos un punct pe terenul echipei de pe locul secund din Superlig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, antrenorul român a făcut show la conferinţa de presă. ”Echipa mea a jucat foarte bine și a luat un punct. Uneori te scapi de retrogradare că ai luat un punct, alteori poți deveni campion. Eu te invit la Malatya, hai să te antrenezi cu echipa mea. Am 10 jucători sub 20 de ani. Vreau să-ți adresez și eu o întrebare. De ce crezi că face Șumudică una-două schimbări pe meci? Ar trebui să știi mai multe despre fotbal

I-am închis tactic, nu le-am dat nicio șansă. Îi felicit pe jucători. Au implementat exact ce am făcut la antrenamente. Nu am primit gol în ultimele două jocuri. Suntem sub presiune și ne luptăm să nu retrogradăm. E foarte important ca echipa să nu cedeze. Veți vedea o altă față a echipei din 2022. Vom face șase-șapte transferuri. Atunci veți vedea echipa lui Șumudică”, a declarat „Şumi”.

Citește și:

Marius Şumudică, făcut praf după ultimul meci din campionat

Malatya a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie în campionat și rămâne pe loc retrogradabil, 18, cu 14 puncte, patru sub Goztepe, aflată pe ultimul loc care asigură menținerea în prima ligă.

Rezultatul bun al echipei antrenate de român nu a fost pe placul fanilor care l-au atacat dur pe reţelele de socializare. Raportul ocaziilor de gol a fost 17-8 pentru Konyaspor, ocupanta locului doi în clasament.

Reclamă

Marius Șumudică a revenit pe banca echipei sale după suspendare, și a intrat din nou în conflict cu cei din tribune. A fost avertizat de către arbitru, dar a scăpat de eliminare. “Șumudică i-a provocat pe fanii din tribune. Este o rușine că acest om este implicat în fotbalul turc. A făcut acest lucru de prea multe ori, e suficient”, a scris un fan pe Twitter.

Dar asta nu e tot. Fanii echipei Yeni Malatyaspor nu au fost deloc mulţumiţi de evoluţia favoriţilor, în ciuda punctului scos în faţa echipei de pe locul al doilea al clasamentului. “A fost unul dintre cele mai urâte meciuri ale anului. Șumudică a îndepărtat mulți fani ai fotbalului”, “Tactica defensivă a lui Șumudică nu se potrivește la Malatyaspor”, “90 de minute de apărare totală pentru Șumudică, plăcerea de a urmări fotbalul e zero”, sunt câteva dintre reacțiile de pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start Vezi toate știrile
Citește și