Închide meniul

Handanovic, "greu de ucis"! Ionuț Radu, nevoit să plece din nou de la Inter. Anunțul făcut în Italia

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 6:03

Handanovic, "greu de ucis"! Ionuț Radu, nevoit să plece din nou de la Inter. Anunțul făcut în Italia

Ionuț Radu, în tricoul celor de la Inter

Profimedia

Gazzetta dello Sport anunță faptul că Ionuț Radu va fi împrumutat de Inter pentru a putea avea meciuri în picioare. Din câte se pare, milanezii vor să-i prelungească, lui Handanovic, contractul care se va termina anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ionuț Radu nu a mai apărat de peste un an

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintrea acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni oameni ai României. 

În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa "cruciaților". Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020.

La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 7 milioane de euro. Contractul său cu Inter expiră în iunie 2024.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! Vezi toate știrile
Citește și