Închide meniul

Handanovic, "greu de ucis"! Ionuț Radu, nevoit să plece din nou de la Inter. Anunțul făcut în Italia

Silviu Corneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 6:03

Reclamă
Handanovic, "greu de ucis"! Ionuț Radu, nevoit să plece din nou de la Inter. Anunțul făcut în Italia

Ionuț Radu, în tricoul celor de la Inter

Profimedia

Gazzetta dello Sport anunță faptul că Ionuț Radu va fi împrumutat de Inter pentru a putea avea meciuri în picioare. Din câte se pare, milanezii vor să-i prelungească, lui Handanovic, contractul care se va termina anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ionuț Radu nu a mai apărat de peste un an

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintrea acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni oameni ai României. 

În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa "cruciaților". Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020.

La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 7 milioane de euro. Contractul său cu Inter expiră în iunie 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și