Închide meniul
VIDEO

Haos total în Real Madrid – Barcelona 0-1! Starurile celor două rivale s-au încăierat pe teren. De la ce a pornit totul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 11:41

Haos total în Real Madrid – Barcelona 0-1! Starurile celor două rivale s-au încăierat pe teren. De la ce a pornit totul

Real Madrid și Barcelona au jucat un amical la Las Vegas

Jucătorii de la Real Madrid și Barcelona s-au încăierat pe teren / Profimedia

A fost haos total în meciul amical Real Madrid – Barcelona 0-1, disputat la Las Vegas. Jucătorii celor două mari rivale din Spania s-au încăierat pe teren, spre delirul publicului american. Totul a pornit de la un fault comis de Jordi Alba asupra lui Vinicius Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona s-a impus în amicalul cu Real Madrid grație golului fabulos marcat de nou-venitul Raphinha, în minutul 27.

Haos total în Real Madrid – Barcelona 0-1! Jucătorii s-au încăierat pe teren

Chiar dacă a fost doar un meci de pregătire, jucătorii celor două echipe au tratat jocul extrem de serios, ca într-un veritabil El Clasico. Dorința uriașă de victorie s-a văzut cel mai clar în minutul 42 al duelului din Las Vegas, când Jordi Alba l-a pus la pământ pe Vinicius Jr.

Atacantul lui Real Madrid a început o acțiune promițătoare pe cont propriu, pornind de la jumătatea terenului către poarta Barcelonei. Gavi și Sergio Busquets au încercat să-l oprească pe starul brazilian, dar n-au reușit. Sprintul lui Vinicius s-a încheiat în apropierea careului, când Jordi Alba l-a blocat neregulamentar, cu o intrare dură prin alunecare.

Arbitrul i-a acordat cartonașul galben fundașului catalanilor, apoi spiritele au scăpat total de sub control. Jucătorii celor două rivale au început să se împingă, formând un meleu chiar sub ochii centralului. Vinicius, Rudiger, Araujo și Busquets au fost cei mai nervoși jucători.

Reclamă

În mod suprinzător, Courtois n-a stat deloc pe gânduri și a traversat întregul teren, din propriul careu până la locul încăierării, încercând să aplaneze conflictul. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat și niciun jucător nu a fost avertizat.

 

Reclamă 4 / 0/3

Raphinha, eurogol în Real Madrid – Barcelona 0-1

Raphinha a înscris un gol de poveste în Real Madrid – Barcelona, scor 0-1. Brazilianul transferat în această vară de catalani a reuşit o execuţie fabuloasă la primul său El Clasico şi a contribuit la victoria formației blaugrana.

Robert Lewandowski a fost titular împotriva Realului şi a pus presiune pe defensiva campioanei Europei alături de Raphinha şi Ansu Fati. Eder Militao a gafat în minutul 26, când a degajat greşit, iar mingea a ajuns la atacantul transferat de catalani de la Leeds în schimbul sumei de 58 de milioane de euro.

Sud-americanul nu a stat pe gânduri şi reuşit o execuţie fabuloasă, la care Courtois nu a avut nicio şansă. Raphinha a ajuns la 2 goluri şi 2 pase decisive în numai 2 apariţii în tricoul Barcelonei.

Imediat după, Araujo a ridicat publicul în picioare cu o cursă de senzaţie. Centrarea acestuia nu a ajuns însă la niciun coechipier.

Real Madrid a scăpat şi pe final, când Courtois a intervenit superb la două şuturi ale adversarilor. „Galacticii” au cedat la limită, scor 0-1. Starurile lui Ancelotti au rămas minute bune alături de fani şi au semnat autografe.

Reclamă

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și