Închide meniul
NEWS ALERT

Harry Kane, anunţ oficial despre viitorul său. Ce se întâmplă după negocierile intense cu Manchester City

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 15:02

Harry Kane, anunţ oficial despre viitorul său. Ce se întâmplă după negocierile intense cu Manchester City

Harry Kane, anunţ oficial despre viitorul său

Twitter Harry Kane

„A fost incredibil ce primire am avut duminică de la fanii lui Spurs şi am citit multe din mesajele de încurajare primite de la voi în ultimele săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi 100% concentrat să ajut echipa să aibă succes”, a scris Kane, pe contul personal de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane a fost aproape de Manchester City

Iniţial, Tottenham a refuzat cele 150 de milioane de euro pe care i le-a oferit Manchester City. Pep Guardiola şi şefii săi nu au renunţat însă atât de uşor. Campionii au crescut oferta la 180 de milioane de euro, asta fiind şi ultima sumă înaintată de cetăţeni. Chiar şi aşa, Paratici, Levy şi managerul Nuno Espirito Santo l-au convins să rămână la Spurs.

În vârstă de 28 de ani, Harry Kane a jucat 337 de meciuri la Tottenham. El a marcat 221 de goluri pentru londonezi şi a reuşit 47 de pase de gol.

El a avut parte de un debut amânat de sezon. El a jucat de-abia în etapa a doua din Premier League, bifând ultimele 18 minute din Wolves – Tottengam 0-1.

Reclamă

Mesajul lui Harry Kane pentru fanii lui Tottenham

Şi la începutul acestei luni, Kane avusese de asemenea un mesaj emoţionant pentru fani: „Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste.

De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii care mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz”, spunea atunci Kane.

Recomandări
  • Harry Kane rămâne la Tottenham
  • Kane a fost în tratative avansate cu Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și