Închide meniul

Horaţiu Moldovan, aproape de un nou transfer uriaş. Poate veni în locul unui fost star de la Manchester City

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 14:36

Reclamă
Horaţiu Moldovan, aproape de un nou transfer uriaş. Poate veni în locul unui fost star de la Manchester City

Horaţiu Moldovan, aproape de un nou transfer uriaş

Horaţiu Moldovan, în tricoul lui Atletico Madrid - Profimedia Images

Horaţiu Moldovan este aproape de un nou transfer uriaş. Portarul român i-a anunţat pe cei de la Atletico Madrid că vrea să plece pentru a putea juca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Marea Britanie, Horaţiu Moldovan este una dintre soluţiile celor de la Celtic pentru a-l înlocui pe Joe Hart, fostul portar al naţionalei Angliei şi al lui Manchester City.

Horaţiu Moldovan, aproape de un nou transfer uriaş

„Celtic este în alertă: portarul român Moldovan le-a spus celor de la Atletico Madrid că vrea să plece. Campioana Scoției caută un nou portar, după retragerea lui Joe Hart. Moldovan este nemulțumit de faptul că nu a jucat deloc la Atletico, sub comanda lui Simeone. Portarul a făcut parte din lotul României de la EURO 2024, însă a fost rezervă neutilizată.

Horațiu Moldovan a reapărut pe radarul lui Celic, după ce și-a manifestat dorința de a pleca de la Atletico. El a mai fost dorit insistent de Celtic și în ianuarie, când era jucătorul Rapidului, însă atunci a preferat să meargă în capitala Spaniei. În iarnă, el am ai fost dorit de echipe precum Basel, Ludogorets, Betis și Sevilla. Celtic caută de urgență un înlocuitor pentru Joe Hart, iar presa din Spania scrie că o ofertă pentru Horațiu Moldovan a fost deja făcută”, au scris cei de la dailymail.com.

Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

S-a aflat motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Jurnaliştii britanici au dezvăluit că portarul român l-a deranjat pe Diego Simeone, prin afirmaţiile făcute înainte de Campionatul European.

Reclamă
Reclamă 4

Cu puţin timp înainte de plecarea la EURO 2024, Horaţiu Moldovan a anunţat căîşi doreşte să plece de la Atletico Madrid, după doar jumătate de sezon.

Englezii anunţă că declaraţiile nu l-au încântat pe Diego Simeone, care este dispus să renunţe la serviciile portarului român, în această vară.

Echipa care insistă pentru semnătura lui Horaţiu Moldovan este Celtic, campioana Scoţiei. Scoţienii sunt în căutarea unui portar, după anunţul retragerii lui Joe Hart.

Reclamă

Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, au anunţat englezii de la dailymail.co.uk.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și