Închide meniul
VIDEO

Hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote! Unde va juca din toamnă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2024, 13:42

Reclamă
Hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote! Unde va juca din toamnă

Hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote

Cristiano Ronaldo, după ce a pierdut finala Cupei Regelui / Colaj Twitter

Șefii lui Al Nassr au anunțat care a fost hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote în fața camerelor TV. Echipa atacantului de 39 de ani a pierdut la lovituri de departajare finala Cupei Regelui. A fost învinsă dramatic de Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile surprinse la finalul meciului au făcut rapid înconjurul lumii. CR7 s-a prăbușit pe gazon și a început să plângă. Degeaba au încercat coechipierii și membrii staff-ului tehnic să îl consoleze. Imediat au apărut zvonuri că Ronaldo ar putea renunța să mai joace în Arabia Saudită.

Hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, duopă ce a plâns în hohote pe teren

Guido Fienga, conducătorul lui Al Nassr, a ținut să îi anunțe pe fani că nu se pune problema ca vedeta echipei să plece. Cristiano se va întoarce după ce va juca în tricoul Portugaliei la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Informația a fost preluată și de celebrul specialist în materie de transferuri, Fabrizio Romano: „Nu sunt dubii, nu este nicio schimbare de plan a starului portughez„.

Cristiano Ronaldo primește la arabi cel mai mare salariu din istoria sportului, peste 200 de milioane de euro!

Reclamă

Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume

Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Nume surprinzătoare fac parte din această listă, iar ocupantul poziției secunde va uimi pe toată lumea.

Pe poziția a 10-a în această listă se află Lamar Jackson, un star din NFL. Jucătorul de fotbal american va încasa, în anul 2024, suma de 92,43 milioane de euro. O mare parte din această sumă este reprezentată de un bonus de aproximativ 60 de milioane de euro, pentru prelungirea contractului cu Baltimore Ravens.

Pe locul al 9-lea se află Stephen Curry, care face senzație în lumea baschetului. Acesta va încasa, în 2024, suma de 94,77 milioane de euro. În listă urmează 2 fotbaliști legitimați în Arabia Saudită. Locurile 8 și 7 sunt ocupate de Karim Benzema și Neymar, legitimați la Al-Ittihad, respectiv Al-Hilal.

Kylian Mbappe se află pe locul al 6-lea, în timp ce poziția a 5-a este ocupată de Giannis Antetokounmpo. Un alt baschetbalist, LeBron James ocupă locul al 4-lea.

Pe poziția a 3-a se află Lionel Messi, superstarul de la Inter Miami, care își va umple conturile cu 125,19 milioane de euro în acest an.

O surpriză uriașă se întâlnește pe poziția a 2-a, care este ocupată de Jon Rahm. Jucătorul de golf va încasa, în acest an, suma de 200,94 milioane de euro.

Prima poziție este ocupată, în mod detașat, de Cristiano Ronaldo. Superstarul este plătit regește de Al-Nassr și câștigă aproape dublu cât marele său rival, Lionel Messi.

Iată lista completă a celor mai mari salarii din lumea sportului, din anul 2024:

1. Cristiano Ronaldo – €239.85 milioane de euro
2. Jon Rahm – €200.94 milioane de euro
3. Lionel Messi – €125.19 milioane de euro
4. LeBron James – €118.17 milioane de euro
5. Giannis Antetokounmpo – €102.96 milioane de euro
6. Kylian Mbappe – €101.79 milioane de euro
7. Neymar – €99.45 milioane de euro
8. Karim Benzema – €98.28 milioane de euro
9. Stephen Curry – €94.77 milioane de euro
10. Lamar Jackson – €92.43 milioane de euro

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și