Închide meniul

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 14:05

Reclamă
„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro! Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Inter Miami / Profimediaimages

Lionel Messi a fost tentat cu cel mai mare salariu din istorie. Starul argentinian putea fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, dar a ales să refuze oferta colosală primită. Anunţul a fost făcut chiar de şeicul care a negociat cu Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a semna cu Inter Miami, Lionel Messi a fost tentat cu o ofertă incredibilă. Conform Bild şi Goal, Anmar Al-Haili, preşedintele Al-Ittihad, a dezvăluit câteva cifre despre oferta făcută celui care a câştigat de opt ori Balonul de Aur.

Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro. Dar el a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să se mute în Statele Unite„, a declarat liderul saudit, care s-a arătat surprins „că un jucător poate refuza o ofertă atât de mare de dragul familiei sale„.

Noi respectăm acest lucru, pentru că familia este mai importantă decât banii„, a adăugat şeicul, citat de news.ro.

În luna decembrie a anului trecut, Lionel Messi a vorbit despre posibilitatea de a ajunge în Saudi Pro League

Reclamă
Reclamă 4

Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la ele împreună cu familia mea înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune a fost să mă întorc la Barcelona, dar acest lucru nu a fost posibil.

Am încercat să mă întorc, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că după aceea m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, care ar putea deveni o ligă importantă în viitorul apropiat.

În calitate de ambasador al turismului pentru Arabia Saudită, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. Era fie Arabia Saudită, fie MLS, iar ambele opţiuni mi s-au părut atractive„, a adăugat Messi.

Reclamă

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg. Starul francez, proaspăt transferat la Real Madrid, este extrem de încrezător înaintea Campionatului European din această vară şi speră să îşi treacă în cont şi titlul de la EURO, asta după ce a reuşit deja să devină campion mondial cu Franţa.

Lionel Messi nu a fost de acord cu declaraţiile făcute de Mbappe şi a reamintit vorbele francezului din urmă cu doi ani, atunci când au spus că Brazilia şi Argentina nu au adversare la fel de puternice în America de Sud, aşa cum se întâplă cu echipele de top din Europa, mulţi sud-americani fiind de părere că Mbappe a fost contrazis încă din momentul în care Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale din 2022.

De asemenea, Messi spune că de la EURO lispesc însă cele mai puternice echipe din America de Sud, cele trei multiple campioane mondiale:

El a spus și că echipele sud-americane nu au competițiile europenilor. Fiecare pune preț pe ceea ce joacă, unde evoluează. Campionatul European este foarte important, dar lasă pe dinafară Argentina, de 3 ori campioană mondială; Brazilia, de 5 ori campioană mondială; Uruguay, dublă campionă mondială.

Sunt destule campioane mondiale lăsate pe dinafară pentru a spune că EURO este mai dificil, corect? La Campionatul Mondial sunt cele mai bune echipe, în general toate campioanele mondiale sunt acolo. De aceea vor toți să devină campioni mondiali”, a declarat Lionel Messi, citat de mundodeportivo.com.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și