Închide meniul

Ianis Hagi a dezvăluit care a fost momentul care a decis transferul definitiv la Rangers: "Mi-e foarte greu să explic. Mi s-a făcut pielea de găină!"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2020, 6:52

Ianis Hagi a dezvăluit care a fost momentul care a decis transferul definitiv la Rangers: "Mi-e foarte greu să explic. Mi s-a făcut pielea de găină!"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers

Momentul care a decis transferul definitiv al lui Ianis Hagi a fost partida cu Braga, în care românul a reuşit o "dublă" de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un meci incredibil, mi-e foarte greu să explic în cuvinte ce am simțit… Mi s-a făcut pielea de găină, simțeam că zbor, era minunat.

Suporterii au fost la cel mai înalt nivel, am câștigat împreună acel joc. Da, acela a fost momentul în care am spus că e un loc bun pentru mine. E minunat să joci într-o asemenea atmosferă, atât acasă, cât și în deplasare. Rangers reprezintă un mediu foarte bun pentru dezvoltarea jucătorilor tineri", a spus Ianis Hagi în cadrul emisiunii Europa League Magazine.

Ianis Hagi, încântat că a rămas la Rangers: "Tot ce se întâmplă aici este special"

Ianis Hagi este fericit că a rămas la Glasgow Rangers. 

"Tot ce se întâmplă aici este special. În fiecare zi sunt motivat de faptul că fac parte din acest club și de faptul că sunt antrenat de unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Încerc să lupt pentru acest club, pentru istoria sa, pentru culori, pentru tot ce înseamnă Glasgow Rangers.

Reclamă

Steven Gerrard a avut un rol foarte important în transferul meu definitiv, pentru că mi-a arătat foarte multă încredere în ultimele luni. Atât el, cât și directorul sportiv, Ross Wilson, dar și restul oamenilor din club. M-am adaptat foarte rapid, m-am simțit bine aici din prima zi. M-am simțit ca acasă, e minunat să fiu aici", a mai spus Ianis Hagi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și