Închide meniul

Ianis Hagi a dezvăluit ce avantaj are în duelul cu Nicolae Stanciu, din Europa League. "Până acum două luni, discutam despre Slavia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 8:08

Ianis Hagi a dezvăluit ce avantaj are în duelul cu Nicolae Stanciu, din Europa League. "Până acum două luni, discutam despre Slavia"

ProfimediaImages

Ianis Hagi, duel cu Nicolae Stanciu, în Europa League

"Îl cunosc foarte bine pe Nicolae și am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa națională. Până acum două luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Așa că știu la ce să mă aștept. Cu siguranță, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Rangers, aproape campioni în Scoţia

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare", a declarat Ianis Hagi potrivit celor de la The Scotsman.

În acest moment, Rangers este lider autoritar în Scoţia, cu 82 de puncte, la 15 puncte distanţă de rivala Celtic. De asemenea, formația lui Gerrard este calificată în optimile de finală Europa League, unde va da peste Slavia Praga, formația lui Nicoale Stanciu.

Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro

Ianis Hagi e cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. El are un sezon excelent pentru echipa de pe Ibrox: a adunat 35 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 6 goluri, oferind şi 11 pase decisive. 

"Când eşti fericit dai totul pe teren, iar eu mă bucur de fotbal cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Partidele cu multă presiune reprezintă genul de fotbal pe care îl iubesc. Iar echipa a jucat foarte bine până acum", a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe o sumă record

Ianis Hagi poate spulbera transferul record al unui român. Scoţienii anunţă că "Prinţul" ar putea pleca de la Rangers la finalul sezonului pentru aproape 30 de milioane de euro.

Rangers se gândește deja la viitor, iar conducerea formației de pe "Ibrox" are de gând să vândă mai mulți jucători importanți. Potrivit presei din Scoția, din cauza situației financiare delicate provocate de pandemia de COVID-19, scoțienii au avut pierderi mari, care urmează să fie acoperite de vânzarea unor jucători-cheie, printre care se poate număra și Ianis Hagi (22 ani).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și