Închide meniul

Ianis Hagi a fost din nou decisiv pentru Rangers! O nouă pasă de gol pentru internaţionalul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2020, 16:09

Ianis Hagi a fost din nou decisiv pentru Rangers! O nouă pasă de gol pentru internaţionalul român

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi

Ianis Hagi pare că s-a abonat să le ofere colegilor de la Rangers pase de gol. După execuţia din partida cu Galatasaray, Ianis a fost decisiv şi în meciul câştigat de Rangers cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Ross County.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a fost rezervă, iar Gerrard l-a trimis în teren în minutul 65. În cele 25 de minute jucate, Ianis şi-a pus amprenta pe rezultatul final. 

Cu doar câteva zeci de secunde înaintea finalului meciului, la 1-0 pentru Rangers, internaționalul român a oferit pasa de gol la reușita lui Brandon Barker.

Ianis Hagi a fost decisiv şi cu Galatasaray

Ianis Hagi a fost decisiv în partida dintre Galatasaray şi Glasgow Rangers. Mijlocaşul român a reuşit o pasă de geniu la golul marcat de Arfield, în minutul 52. Rangers a învins Galatarasay cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în grupele Europa League. 

"Ianis Hagi a reuşit o super pasă de gol contra turcilor de la Galatasaray. Un cuţit bine înfipt în inima echipei de suflet a tatălui său", a scris Gabriel McKay de la Football Scot.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și