Închide meniul

Ianis Hagi a prins aripi în Scoția. Cum a reușit să se descătușeze fiul "Regelui". “S-a văzut și pe teren că eram mai vesel”

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 16:51

Ianis Hagi a prins aripi în Scoția. Cum a reușit să se descătușeze fiul "Regelui". “S-a văzut și pe teren că eram mai vesel”

profimediaimages

Ianis Hagi, despre evoluțiile de la Rangers

  • Ianis Hagi este într-o formă de zile mari
  • Cum s-a descătușat mijlocaşul român

Ianis Hagi a înscris golul victoriei pentru Rangers în etapa precedentă din Scoția, împotriva lui St. Johnstone. "Fiul Regelui" încântă în startul acestui an, iar asta de datorează părinților lui, Gică și Marilena Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: "Am fost norocos că au stat cu mine de Crăciun și de Revelion"

„A fost o perioadă dificilă din cauza pandemiei. Am stat mult închis în apartament, mă uitam nonstop la meciuri de fotbal la televizor. A trebuit să mă adaptez situației. Dar m-a ajutat mult faptul că părinții mei au putut să vină să mă viziteze.

Am fost norocos că au stat cu mine de Crăciun și de Revelion. S-a văzut și pe teren că eram mai vesel. Când cei dragi sunt alături de tine, când ai cu cine să vorbești, e minunat. Am fost extrem de fericit, dar apoi ei s-au întors în România.  Nu puteau rămâne pentru multă vreme, dar a fost o perioadă foarte frumoasă”, a spus Ianis Hagi, citat de The Scottish Sun.

Reclamă

Ianis Hagi a fost titular în patru dintre ultimele cinci partide ale lui Rangers. Românul are, în total 5 goluri și 11 assist-uri în toate competițiile. În campionat, românul este cel mai bun pasator, la egalitate cu coechipierul James Tavernier.

Ianis Hagi fericit la Rangers alături de Steven Gerrard

Ianis Hagi a avut numai cuvinte de laudă pentru managerul său de la Rangers, Steven Gerrard. Românul consideră că este crucial ca un jucător să fie în relații bune cu antrenorul său.

Reclamă

"Încă din prima zi am avut telefoane cu Steven Gerrad și Ross Wilson. M-au înțeles ca jucător. Dacă relația dintre jucător, manager și director sportiv este una bună, atunci dai tot ce ai mai bun. Dau tot ce pot pentru Rangers și pot și mai mult.

Ca antrenor, ai mai mult de 20 de caractere în vestiar. Trebuie să le înțelegei și să le provoci in moduri diferite. Antrenorul știe ce vrea de la mine și încerc să ofer asta de fiecare dată. Toată lumea este dispusă să ne răspundă la intrebări. Sunt tipul care mereu pune multe intrebari", a mai spus Ianis.  

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost inițial imprumutat de la Genk. Scoțienii au fost convinși de evoluțiile românului și i-au achitat lui Genk 3,5 milioane de euro in vara aceluiași an. 22 de ani are Ianis Hagi și este cotat la 6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria adusă de Ianis în ultima etapă, Rangers are un avans de 20 de puncte faţă de principala rivală, Celtic.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:01
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”