Închide meniul

Ianis Hagi, alături de Steven Gerrard la conferinţa de presă. Românul e gata să facă din nou spectacol la Rangers: “Vreau să termin în forță”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 16:48

Ianis Hagi, alături de Steven Gerrard la conferinţa de presă. Românul e gata să facă din nou spectacol la Rangers: “Vreau să termin în forță”

profimediaimages

Ianis Hagi, inainte de meciul cu Hamilton

Ianis Hagi a fost decisiv în ultima etapă din campionatul Scoţiei, când a marcat golul decisiv în victoria cu St. Johnstone. Fiul "Regelui" a spus că vrea să repete această ispravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: "Vreau să termin în forță"

„Îmi văd de munca pe care trebuie să o fac și încerc să devin mai bun în fiecare zi. Până acum, sunt fericit pe care îl am, dar vreau să termin în forță. Încerc să mă îmbunătățesc la fiecare aspect, îmi place să îmi stabilesc noi provocări atât pe teren, cât și în afara lui, pentru a deveni mai bun. Se poate vedea că sunt fericit să mă aflu pe teren și de asta", a spus Ianis în conferința de presă de dinaintea meciului cu Hamilton. 

Hagi Jr. a vorbit despre competiția acerbă din lotul lui Steven Gerrard. Românul a declarat că este gata să dea tot ce are mai bun pentru a se impune definitiv în primul "11" la Rangers.

"Echipa trebuie să fie constantă și să aibă consistență, asta este cheia succesului, pentru asta muncim. La o echipă precum Rangers întotdeauna este competiție, trebuie să demonstrezi în fiecare meci, de aceea mă aflu aici. Știu că întodeauna există un jucător pregătit în lot pentru a juca în primul 11”, a completat Ianis Hagi. 

Reclamă

Ianis Hagi a bifat 30 de meciuri în toate competițiile pentru Rangers, în acest sezon. Fiul "Regelui" a marcat cinci goluri și a livrat 11 assist-uri. Românul este pe primul loc în ierarhia celor mai buni pasatori din Premiership, la egalitate cu coechipierul James Tavernier. 

Ianis Hagi, reacție fabuloasă după ce a dat golul decisiv in Rangers St.Johnston

În meciul cu St Johnstone, Ianis Hagi a marcat după o acţiune superbă, cu un şut cu stângul, piciorul considerat mai slab. Cu toate acestea, românul spune ca este confortabil folosindu-și ambele picioare. 

"Am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, este una din calităţile mele. Când sunt pe teren, încerc să profit de ea. Mai avem multe meciuri de câştigat şi ne pregătim de meciul următor.

Reclamă 4 / 0/3

"În prima repriză, am avut câteva ocazii în care puteam înscrie. A venit golul un pic mai târziu. Ştiam că ne trebuie ceva magic, un jucător care să facă diferenţa. Sunt fericit că şutul meu a intrat în poartă", a spus Hagi după Rangers – St.Johnston 1-0. 

După victoria adusă de Ianis în ultima etapă, Rangers a ajuns la 23 de puncte avansa în fruntea clasamentului din Scoția. 

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost inițial imprumutat de la Genk. Scoțienii au fost convinși de evoluțiile românului și i-au achitat lui Genk 3,5 milioane de euro in vara aceluiași an. 22 de ani are Ianis Hagi și este cotat la 6 milioane de euro. 

Recomandări
  • Ianis Hagi a jucat 30 de meciuri în toate competițiile pentru Rangers
  • Acesta a dat cinci goluri și a livrat cinci assist-uri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și