Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers! Scoţienii i-au găsit deja înlocuitor. Unde ar putea ajunge românul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 10:13

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers! Scoţienii i-au găsit deja înlocuitor. Unde ar putea ajunge românul

Ianis Hagi ar putea lipsi nouă luni de pe gazon

Profimediaimages

Aventura lui Ianis Hagi pe Ibrox Park, la Glasgow Rangers s-ar apropia de final. Deşi scoţienii spun că vor să-i prelungească contractul internaţionalului român, varianta unui transfer rămâne în discuţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers!

14 milioane de euro este preţul pentru care Rangers ar fi gata să îl lase să plece pe Ianis Hagi. Jurnaliştii croaţi spun că Muric este foarte aproape de a semna cu scoţienii, iar asta înseamnă că Rangers este gata să se despartă de Hagi Jr. Robert Muric de la Rijeka, cu un sezon foarte bun în tricoul croaţilor, este foarte aproape de a-i lua locul românului. Are 8 goluri în 20 de meciuri şi ar putea ajunge la Rangers în această iarnă.

„Singurul jucător capabil să joace în banda dreaptă este Ianis Hagi, care va pleca cel mai probabil până la sfârșitul sezonului. Fiul legendarului Gică Hagi nu are un sezon strălucit, dar calitatea sa este incontestabilă”, spun cei de la germanijak.hr.

Citește și:

Internaţionalul român ar putea rata Old Firm

Ianis Hagi are probleme momentan. S-a accidentat în meciul Rangers – Stirling Albion, din Cupa Scoției la genunchi, după un contact cu un fundaș. Hagi Jr. a primit îngrijiri medicale, a reintrat pe teren, însă după trei minute a făcut semn antrenorilor că nu mai poate continua partida. Astfel, românul ar putea rata derby-ul Scoţiei, Celtic – Rangers, care este programat pe data de 2 februarie. „Da, are o lovitură importantă. Încă nu s-au decis, se așteaptă să facă un RMN. Sperăm să nu fie… să fie bine. Să fie doar o contuzie puternică. A fost o lovitură puternică, cu fundașul. Se așteaptă decizia medicală, și el așteaptă”, a spus tată său, Gică Hagi, în cadrul unei conferințe. Ianis Hagi are 4 goluri și 4 pase decisive pentru Rangers în acest sezon, în 27 de meciuri.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și