Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de lovitura carierei! Scoţienii i-au stabilit preţul: „Rangers îşi va da acordul „

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 17:08

Ianis Hagi, aproape de lovitura carierei! Scoţienii i-au stabilit preţul: „Rangers îşi va da acordul „

Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul lui Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi a uimit în tricoul lui Glasgow Rangers, dar şi la naţionala României. A marcat un gol fabulos cu Germania, iar în Scoţia toată lumea îl apreciază pentru evoluţiile din tricoul lui Rangers. AS Roma lui Jose Mourinho ar vrea să-l achiziţioneze cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de lovitura carierei

Alan Hutton, fost internațional al Scoției, e convins că Glasgow Rangers își va da acordul după ce îi vor fi îndeplinite așteptările financiare. 20 de milioane de euro şi-ar dori scoţienii în schimbul atacantului român, sumă pe care AS Roma ar fi dispusă să o achite în această iarnă.

Alan Hutton a anunțat că românul nu duce lipsă de oferte și dă de înțeles că un transfer al internaționalului nostru este acum doar o chestiune de timp.

Ianis Hagi are mai multe oferte

„El a ajuns la Rangers și s-a descurcat bine acolo. Oferă ceva diferit din punct de vedere tehnic. Sunt, cu siguranță, și lucruri pe care le poți face mai bine, cum ar fi situații în care ai putea să te repliezi sau să tragi mai mult de tine.

Când arăți că ești la un nivel ridicat – în Europa League sau la meciurile echipei naționale, mereu vor fi persoane care te vor urmări. Vor fi echipe care își vor dori semnătura unui jucător atât de tânăr care evoluează la un nivel atât de ridicat.

Reclamă

Am spus-o mereu: pentru prețul corect, Rangers va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, se va transforma în realitate, Rangers își va da acordul”, a declarat Alan Hutton, conform footballinsider247.com.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și