Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de un transfer de vis la Galatasaray: „Antrenorul este cel care insistă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 19:19

Reclamă
Ianis Hagi, aproape de un transfer de vis la Galatasaray: „Antrenorul este cel care insistă!

Ianis Hagi este dorit Galatasaray Istanbul

Ianis Hagi, bucurie la finalul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi, aproape de un transfer de vis la Galatasaray. Presa din Turcia anunţă că internaţionalul român poate ajunge la Galatasaray, echipă la care tatăl său a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi poate călca pe urmele tatălui său şi poate ajunge la Galatasaray. Turcii anunţă că antrenorul Okan Buruk este cel care îl doreşte cu insistenţă.

Ianis Hagi, aproape de un transfer de vis la Galatasaray

„Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier”, anunţă turcii de la karar.com.

Ianis Hagi va avea concurență serioasă la Rangers

Dacă va alege să rămână la Rangers, Ianis Hagi va avea concurenţă serioasă. Scoțienii l-au transferat pe Todd Cantwell, un mijlocaș englez cu 45 de meciuri în Premier League.

Todd Cantwell, mijlocaș de 24 de ani, a fost adus de Rangers de la Norwich. Englezul a mai trecut și pe la AFC Bournemouth, însă toate cele 45 de meciuri în Premier League au fost jucate în tricoul lui Norwich, formație pentru care a înscris 6 goluri și a oferit două pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Conform site-urilor de specialitate, Cantwell este cotat la 8 milioane de euro, în timp ce Ianis Hagi la 7.

Ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi! Antrenorul de la Rangers a anunțat când va fi din nou pe teren fiul „Regelui”

Antrenorul de la Rangers a oferit ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi. Tehnicianul a oferit chiar și o dată la care fiul „Regelui” ar putea fi din nou pe teren.

Ianis Hagi s-a accidentat la începutul anului precedent. După un proces lung de recuperare, în care a fost supus și unei operații, mijlocașul se pregătește de revenirea pe teren.

Reclamă

Michael Beale, antrenorul de la Rangers, a dezvăluit că Ianis Hagi ar putea fi pe teren la finalul acestei luni. Mai exact, tehnicianul speră să se poată baza pe serviciile mijlocașului român la partida din campionat cu St. Johnstone, programată pe 28 ianuarie, de la ora 17:00.

„Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St. Johnstone”, a declarat Michael Beale, într-o conferință de presă, conform paginii oficiale al celor de la Rangers.

Ianis Hagi a suferit ruptură de ligamente, la o partidă din Cupa Scoției, pe data de 21 ianuarie. Timp de un an, mijlocașul de 24 de ani nu a putut evolua niciun meci, procesul de recuperare fiind unul de lungă durată din cauza accidentării extrem de complicate.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și