Închide meniul

Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor! Steven Gerrard, pe lista scurtă a unui club istoric din Premier League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 15:46

Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor! Steven Gerrard, pe lista scurtă a unui club istoric din Premier League

Steven Gerrard, pe lista scurtă a unui club istoric din Premier League

Profimediaimages

Conform thetimes.co.uk, Gerrard este printre favoriţii lui Villa, campioana Europei în sezonul 1981-82. Printre variantele clubului se mai află Ralph Hasenhuttl, Roberto Martinez (selecţionerul Belgiei) şi Kasper Hjulmand (selecţionerul Danemarcei).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard, dorit în Premier League

Rămâne de văzut dacă legenda lui Liverpool va prefera să revină în Premier League, acolo unde ar lupta pentru evitarea retrogradării. Villa e pe 16 în campionat, la două puncte distanţă de prima poziţie retrogradabilă.

În Scoţia, campioana Rangers e pe val, fiind lider, cu 30 de puncte adunate după primele 13 etape. Rivala Celtic e pe doi, la patru puncte distanţă.

Dean Smith, OUT de la Aston Villa

Dean Smith a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Aston Villa, după ce echipa a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în Premier League.

„Anul acesta nu am observat îmbunătăţirea continuă a rezultatelor, performanţelor şi poziţiei în clasament, obiective pe care le-am căutat ​​cu toţii. Din acest motiv, am decis să facem o schimbare acum pentru a oferi timp unui nou antrenor principal să aibă un impact”, a declarat directorul executiv al Villa, Christian Purslow.

Reclamă

În vârstă de 50 de ani, Smith a fost numit în funcţie din octombrie 2018. El a mai antrenat în carieră echipele Walsall şi Brentford.

Dean Smith, al cincilea manager demis în acest sezon de Premier League

La finalul sezonului trecut, echipa a termiant pe locul 11 în clasamentul Premier League. În actuala ediţie a campionatului, în care l-a pierdut pe Jack Grealish, transferat la Manchester City, Villa a înregistrat doar trei victorii şi un egal în 11 etape, fiind pe locul 16, cu zece puncte, la două puncte de Burnley, de pe locul 18, retrogradabil.

Înfrângerea suferită, vineri, în deplasare, cu Southampton, a fost picătura care a umplut paharul şi a dus la demiterea lui Smith. Sub conducerea lui, Villa a câştigat 28 din cele 87 de meciuri disputate în prima ligă (32,2 la sută). În total, tehnicianul a fost pe banca echipei Aston Villa la 139 de meciuri, având o rată a victoriilor de 39,6 la sută.

Reclamă 4 / 0/3

El este al cincilea antrenor demis în acest sezon în Premier League, după Nuno Espirito Santo (Tottenham), Daniel Farke (Norwich), Xisco Munoz (Watford) şi Steve Bruce (Newcastle).

Recomandări
  • Steven Gerrard e pe lista scurtă a lui Aston Villa
  • Rangers e pe primul loc în Scoţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și