Închide meniul

Ianis Hagi, cel mai slab jucător în Hamilton – Rangers 1-1. Steven Gerrard, dezlănțuit: “Am arătat mult mai bine după schimbări”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 15:57

Ianis Hagi, cel mai slab jucător în Hamilton – Rangers 1-1. Steven Gerrard, dezlănțuit: “Am arătat mult mai bine după schimbări”

profimediaimages

Ianis Hagi, cel mai slab jucător in Hamilton - Rangers 1-1

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Rangers în victoria 1-0 cu St. Johnston, dar în această etapă a dezamăgit. De altfel, scoțienii l-au considerat pe “Fiul Regelui” cel mai slab jucător dintre titularii oaspeţilor în Hamilton – Rangers 1-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cel mai slab jucător în Hamilton – Rangers 1-1 

„Nu a reușit să construiască după golul înscris în această săptămână. O zi tăcută a jucătorului, nu a avut niciun impact”, notează jurnaliștii de la Glasgow Times.  

Sursa citată i-a acordat lui Ianis nota 5 după meciul cu Hamilton. Românul a jucat până în minutul 78, când Steven Gerrrad l-a înlocuit cu Scott Wright. Hagi Jr. nu a avut nicio realizare notabilă și nu a creat nicio fază periculoasă la poarta adversă.  

A fost al 31 meci bifat de Ianis Hagi în acest sezon la formația scoțiană în acest sezon. El a reușit cinci goluri și a oferit 11 pase de gol în toate competițiile.  

Steven Gerrard: “Am arătat mult mai bine după schimbări” 

Antrenorul lui Rangers nu și-a menajat jucătorii după remiza cu Hamilton. Gerrard a fost foarte aspru mai ales la adresa jucătorilor înlocuiți pe parcursul partidei, printre care și Ianis Hagi. 

Reclamă

“Felicitări celor de la Hamilton în cele din urmă, cu scos ceva din meci și meritau chiar mai mult. Trebuie să mă uit la mine de asemenea, poate am lăsat jucători cu prea multă calitate și personalitate pe margine, pentru că am arătat mult mai bine când rezervele au intrat”, a spus Steven Gerrard după Hamilton – Rangers 1-1. 

În ciuda rezultatului negativ cu Hamilton, Rangers are șanse mari să câștige titlul în Scoția în acest sezon. Formația lui Ianis Hagi este lider detașat, cu 21 de puncte în fața principalei urmăritoare, Celtic.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și