Închide meniul

Ianis Hagi, dorit de un club uriaş din La Liga! Internaţionalul român se poate lupta pentru titlu cu granzii Spaniei

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 12:49

Ianis Hagi, dorit de un club uriaş din La Liga! Internaţionalul român se poate lupta pentru titlu cu granzii Spaniei

Ianis Hagi

Profimedia

  • Ianis Hagi, dorit de un club uriaş din La Liga
  • Internaţionalul român se poate lupta pentru titlu cu granzii Spaniei

Ianis Hagi, dorit de Sevilla

Sevilla este ultimul club uriaş interesat de serviciile lui Ianis Hagi. Nu este pentru prima oară când gruparea andaluză vrea să îl transfere pe internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fichajes.net, Monchi, directorul sportiv al celor de la Sevilla, este cu ochii pe fiul „Regelui”. Julen Lopetegui nu este mulţumit de actualul lot, astfel că ibericii caută întăriri. Sursa citată scrie că Ianis Hagi poate ajunge în La Liga, după ce a impresionat în tricoul lui Rangers.

Ianis Hagi are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În actualul sezon, mijlocaşul a marcat două goluri şi a reuşit o pasă decisivă în cinci partide.

Reclamă

S-a aflat care este suma pentru care poate pleca Ianis Hagi de la Rangers

Rangers, nevoită să facă rost de bani. Eliminată de Malmo din drumul spre grupele UEFA Champions Legue, campioana Scoţiei are nevoie să dea o lovitură pe piaţa transferurilor pentru a îşi asigura bugetul.

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii cu cea mai bună cotă şi ar putea pleca în această perioadă de mercato. Conducătorii clubului de pe Ibrox au refuzat ofertele primite până acum de la Galatasaray, Sevilla şi Lazio, dar nu îşi mai permit să o facă.

Reclamă

Iniţial, Rangers a cerut 11 milioane de euro pentru internaţionalul român care a înscris 7 goluri în ultima ediţie de campionat. A decis totuşi să îşi mai reducă pretenţiile, cel puţin asta susţin jurnaliştii de la Football Insider.

„Rangers ar putea fi forțată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum. Este modul prin care își poate echilibra bugetul după eliminarea din Champions League. A fost o dezamăgire şi acum trebuie să treacă la ‘tăieri’. O ofertă de 8 milioane de lire sterline (n.r. 9.3 milioane de euro) pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată. Poate îşi vor reduce pretenţiile„, anunţă sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”