Închide meniul
UPDATE

Rangers – Celtic 1-2. Ianis Hagi a fost rezervă în finala Cupei Ligii Scoției! Mijlocașul român a ratat șansa să-și treacă un nou trofeu în palmares

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 18:15

Rangers – Celtic 1-2. Ianis Hagi a fost rezervă în finala Cupei Ligii Scoției! Mijlocașul român a ratat șansa să-și treacă un nou trofeu în palmares

Ianis Hagi este rezervă în Rangers - Celtic

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi a fost rezervă în Rangers – Celtic, finala Cupei Ligii Scoției. Mijlocașul român a ratat șansa de a-și trece în palmares un nou trofeu alături de formația din Glasgow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers – Celtic s-a jucat astăzi, de la ora 17:00. Ianis Hagi a fost rezervă, dar antrenorul Michael Beale nu a apelat la serviciile sale.

Ianis Hagi a fost rezervă în Rangers – Celtic, finala Cupei Scoției! Mijlocașul român a ratat șansa să-și treacă un nou trofeu în palmares

Update: Celtic câștigă Cupa Scoției, după 2-1 cu Rangers.

Update: Rangers a redus din diferenţă. Morelos a relansat partida cu golul din minutul 64.

Update: Celtic o conduce cu 2-0 pe marea sa rivală. Kyogo Furuhashi a reuşit o dublă de senzaţie.

Reclamă

Mijlocașul român a câștigat deja două trofee alături de Rangers. Ianis Hagi a fost campion al Scoției în sezonul 2020/2021  și a câștigat și Cupa în sezonul 2021/2022. Astăzi are șansa de a-și îmbunătăți palmaresul, chiar dacă antrenorul a decis să nu-l introducă în primul „11”.

Internaționalul român a revenit după o accidentare dureroasă care l-a ținut departe de teren 13 luni. Cu toate acestea, Ianis Hagi s-a recuperat complet și este pregătit să-i încânte din nou pe fanii scoțieni.

„Acesta este principalul meu obiectiv!”. Ianis Hagi, interviu emoţionant pentru Sky Sports. Ce a spus despre cel mai dificil moment al carierei

Ianis Hagi a oferit un interviu emoţionant înaintea derby-ului Rangers – Celtic, din Cupa Ligii Scoţiei. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani este nerăbdător să îşi revină la cea mai bună formă şi să îi încânte pe fanii de pe Ibrox.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu sunt foarte fericit, extrem de încântat. Este fantastic să mă antrenez din nou şi să intru în rutina jucătorului de fotbal. Dar în acelaşi timp trebuie să fiu realist, să înţeleg la ce nivel este corpul meu. Să înţeleg că nu am mai jucat timp de un an. Vreau să îmi revin fizic şi să fiu chiar mai bun decât înainte!

A fost dificil din punct de vedere mental. Această accidentare este mai grea din punct de vedere mental decât fizic. Fizic de recuperezi, dar mental îţi lasă o cicatrice. Vei trece peste, vei accepta ce s-a întâmplat? M-am descurcat destul de bine. Au fost urcuşuri şi coborâşuri cu familia, cu clubul şi toată lumea pe care o iubesc. Încurajările pe care le-am primit au fost incredibile. Nu puteam cere mai mult de atât, m-au ajutat să trec peste acest moment dificil al carierei. Acum, singurul lucru care mă interesează este prezentul şi viitorul. Vreau doar să devin mai bun decât am fost înainte, e principalul obiectiv pe care îl am.

Cred că staff-ul medical a fost fără greşeală, mi-a spus ce am de făcut, la ce să mă aştept şi la ce să nu mă aştept. În momentul în care am primit undă verde de la el, m-am dăruit 100%. Aşa sunt eu, nu pot să fac lucrurile la 50% sau 60%. Dau mereu 100%, chiar şi mai mult şi e nevoie de oameni ca să mă oprească. Dar aşa sunt, asta mă defineşte ca om. Sper să îmi revin cât mai repede şi să joc 90 de minute”, a declarat Ianis Hagi pentru Sky Sports, citat de ibroxnews.com.

 

Recomandări
  • Ianis Hagi a fost rezervă în Rangers – Celtic
  • Mijlocașul român a ratat șansa să-și treacă un nou trofeu în palmares

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și