Închide meniul

Ianis Hagi, felicitat de Dorin Goian: "Sunt invidios pe el!" Fostul fundaş al lui Rangers pariază pe scoţieni la câştigarea Europa League

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2021, 16:50

Reclamă
Ianis Hagi, felicitat de Dorin Goian: "Sunt invidios pe el!" Fostul fundaş al lui Rangers pariază pe scoţieni la câştigarea Europa League

profimediaimages.ro

Ianis Hagi a câştigat titlul cu Rangers

Formaţia lui Steven Gerrard a cucerit primul campionat după 10 ani. Rivala Celtic s-a încurcat cu Dundee, scor 0-0, iar titlul a venit pe Ibrox. Dorin Goian, fost jucător la Rangers în urmă cu un deceniu, l-a felicitat pe Ianis Hagi după ce acesta a câştigat primul titlu din carieră. Goian crede că internaţionalul român poate ridica chiar şi trofeul Europa League la finele sezonului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian l-a felicitat pe Ianis Hagi: "Sunt invidios pe el"

Goian a terminat pe locul al doilea în campionatul Scoţiei cu Rangers, în urmă cu nouă ani, şi e invidios pe Ianis Hagi.

"Un sezon excepțional. Nimeni nu s-ar fi gândit că Rangers poate fi campioană cu atât de devreme. A fost o provocare mare pentru Steven Gerrard preluând o echipă cu pretenții mari, mai ales după ceva ani în care Celtic a dominat fotbalul scoțian.

Îi transmit lui Ianis Hagi că sunt invidios pe el pentru faptul că eu nu am reușit să câștig campionatul cu Rangers. A fost și o situație diferită, dar bravo, Ianis! Felicitări! Rangers are puterea să câștige Europa League, iar în maximum doi ani aș vrea să-l văd pe Ianis într-un campionat de top din Europa", a declarat Goian pentru eurosport.ro.

Primul titlu din cariera lui Ianis Hagi

După titlul cucerit astăzi, internaţionalul român a cucerit al patrulea trofeu din carieră, după Cupa României, Supercupa României, ambele cu Viitorul, şi Supercupa Belgiei, cu Genk.

Reclamă

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis a contribuit decisiv la primul titlu al lui Rangers după 10 ani. Mijlocaşul a adunat 36 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 7 goluri, oferind şi 11 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și