Închide meniul

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers. „Este mai bun decât tatăl său, îl iubim!”. Nebunie totală în Scoţia!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2021, 17:47

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers. „Este mai bun decât tatăl său, îl iubim!. Nebunie totală în Scoţia!

Ianis Hagi, primul mesaj după accidentare

Profimediaimages

Chiar dacă nu a marcat, mijlocaşul român a fost remarcatul fanilor. Ultraşii au avut reacţii fabuloase pe reţelele sociale şi l-au ridicat în slăvi pe fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers

Ianis este mai bun decât tatăl său„, a reacţionat un suporter al echipei pregătite de Steven Gerrard.

Hagi a fost de neoprit„, „Evoluţie remarcabilă a lui Hagi, îl iubim!„, „A fost omul meciului„, „Ianis a fost extraordinar. Bravo, tinere!„, au fost mesajele postate şi de alţi internauţi.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul de 22 de ani a şi vorbit la finalul meciului. Ianis Hagi nu a fost tocmai bucuros de ceea ce s-a întâmplat pe teren, mai ales că Rangers a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică.

Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil.

În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a spus Hagi.

Internaţionalul român a început noul sezon din campionatul Scoţiei cu gol. A marcat în minutul 8 al meciului cu Livingston, dar s-a accidentat la scurt timp distanţă şi a fost înlocuit. Ianis are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și