Închide meniul

Ianis Hagi i-a dat replica lui Nicolae Stanciu! Assist pentru fiul "Regelui". Românii fac show în Europa League

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 17:44

Reclamă
Ianis Hagi i-a dat replica lui Nicolae Stanciu! Assist pentru fiul "Regelui". Românii fac show în Europa League

profimediaimages

Ianis Hagi, assist în Slavia - Rangers

După un început dificil, Rangers a echilibrat situația în a doua jumătate de repriză. Ianis Hagi a ieșit și el la rampă. Fiul "Regelui" a scos excelent o minge în fața porții, iar Helander a îndeplinit o simplă formalitate. VIDEO AICI CU PASA LUI IANIS HAGI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul assist din acest sezon de Europa League pentru Ianis Hagi. El are și un gol, înscris în victoria din grupe cu Lech Poznan, scor 2-0 pentru Rangers.

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi, show în Europa League

Cel care a lovit primul a fost Nicolae Stanciu. Fostul decar de la FCSB şutat perfect, din colțul careului, peste portarul lui Rangers. VIDEO AICI CU REUȘITA LUI NICOLAE STANCIU

A fost al doilea fol din acest sezon de Europa League pentru Stanciu. El a înscris în partida din grupe cu Hapoel Beer Sheva, scor 3-0 pentru Slavia Praga. 

Reclamă
Reclamă 4

Duel pentru națională între Ianis Hagi și Nicolae Stanciu 

Duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu este interesant și din perspectiva meciurilor echipei nationale de la finalul acestei luni. Mirel Rădoi a anunțat deja lista prelungită a stranierilor convocați. Ianis și Stanciu n-au fost ignorați de selecționer.

România va debuta în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva Macedoniei de Nord. Hagi și Stanciu, jucători care preferă rolul de număr 10, au șanse mici să joace împreună.

Prin urmare, Rădoi va fi nevoit să ia o decizie importantă. Duelul dintre Slavia și Rangers va fi, cu siguranță, un reper pentru alegerea selecționerului.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și