Închide meniul

Ianis Hagi l-a cucerit pe Steven Gerrard. Iosif Rotariu: "Gerrard apreciază asta la Ianis. Sunt foarte rari asemenea jucători"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 8:02

Ianis Hagi l-a cucerit pe Steven Gerrard. Iosif Rotariu: "Gerrard apreciază asta la Ianis. Sunt foarte rari asemenea jucători"

Profimediaimages

Ianis Hagi, assist în meciul Slavia Praga - Rangers 1-1

"Ianis joacă din ce în ce mai bine și își valorifică mereu calitățile lui tehnice. Dar cel mai mult mă bucură la el două aspecte pe care le-am remarcat. Se vede că a pus pe el masă musculară, are mai multă forță și intră în contactele fizice. Mai important, el le și câștigă foarte des. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat după Slavia Praga – Rangers 1-1

În al doilea rând, Ianis începe să facă din ce în ce mai mult faza defensivă, ceea ce e esențial pentru el și pentru viitorul lui. În opinia mea, Steven Gerrard, care a făcut istorie într-un campionat care pune accentul foarte mult pe capitolul fizic, apreciază aceste două lucruri la Ianis, și prin asta l-a impresionat.

Bine, repertoriul lui tehnic e arhicunoscut, sunt foarte rari astfel de jucători, nu prea găsești în fotbalul românesc. Ianis și Stanciu au arătat aseară că au un ritm alert de joc, mult peste ce e în prezent în Liga 1. Ne vom baza mult pe ei doi în aceste preliminarii pentru Mondialul din Qatar", a declarat Iosif Rotariu, pentru digisport.ro.

Ianis Hagi, cuvinte mari din partea lui Steven Gerrard

Steven Gerrard a avut cuvinte mari la adresa lui Ianis Hagi după Slavia Praga – Rangers 1-1. Internaţionalul român a oferit o pasă perfectă de gol, iar echipa lui Gerrard pleacă cu prima şansă la returul de pe "Ibrox".

"Mă aştept de la Ianis să fie un jucător mai mult de atac, dar trebuie lăudat că nu a stat o clipă. Ianis a făcut o treabă fantastică. Şi cred că, după cum au arătat cele 90 de minute, meritam acel gol", a spus Gerrard după Slavia Praga – Rangers 1-1.

Reclamă

Ianis Hagi a oferit o pasă de gol, după ce Nicolae Stanciu a deschis scorul cu o execuţie fantastică. A fost primul assist din acest sezon de Europa League pentru Ianis Hagi. El are și un gol, înscris în victoria din grupe cu Lech Poznan, scor 2-0 pentru Rangers.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și