Închide meniul

"Ianis Hagi, la ultimul derby Rangers – Celtic". Anunţul făcut în Scoţia. Doi coloşi sunt pe urmele mijlocaşului român

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 8:17

"Ianis Hagi, la ultimul derby Rangers – Celtic". Anunţul făcut în Scoţia. Doi coloşi sunt pe urmele mijlocaşului român

ProfimediaImages

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

  • Ianis Hagi, assist în Rangers - Celtic 4-1
  • Hagi e cotat la 6 milioane de euro

"Morelos ar putea fi la ultimul lui Old Firm. Din anumite motive, acelaşi lucru îl putem spune şi despre Glen Kamara, Kemar Roofe şi Ianis Hagi. Sunt şanse notabile ca aceştia să plece de la Rangers la finalul stagiunii", notează cei de la Transfer Tavern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul vine în contextul în care lui Ianis Hagi presa din Spania i-a alocat spaţii largi. Ibericii vorbesc despre posibilitatea ca românul să ajungă la Sevilla, echipă care luptă pentru titlul din La Liga, în această campanie. 

Rangers – Celtic 4-1. Ianis Hagi, assist

Chiar dacă a evoluat doar 10 minute în Rangers – Celtic 4-1, Ianis Hagi a avut timp să îşi treacă în cont încă o pasă decisivă, la golul marcat de Jermaine Defoe, în al doilea minut al prelungirilor. 

Reclamă

A fost al 9-lea assist din acest sezon pentru Ianis Hagi și al 13-lea în toate competițiile. Fiul "Regelui" este cel mai bun pasator din Scoția și are în cont și 7 goluri. Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Lazio, ofertă pentru Ianis Hagi

Sevilla nu e singurul club important asociat cu Ianis Hagi. Lazio pune pe masă 12 milioane de euro pentru fiul "Regelui".

Reclamă

"Cred că vor accepta oferta. Aşa trebuie să gândeşti când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, ar putea pleca. Ia banii şi foloseşte-i", a declarat Paddy Kenny, fost portar al lui QPR şi Sheffield United. 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia
Serie A • 7 apr., 15:00
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia! S-a afişat cu simboluri naziste la derby-ul AS Roma – Lazio 1-0
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Echipa naţională • 3 apr., 13:11
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!