Închide meniul

"Ianis Hagi, la ultimul derby Rangers – Celtic". Anunţul făcut în Scoţia. Doi coloşi sunt pe urmele mijlocaşului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 8:17

"Ianis Hagi, la ultimul derby Rangers – Celtic". Anunţul făcut în Scoţia. Doi coloşi sunt pe urmele mijlocaşului român

ProfimediaImages

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

"Morelos ar putea fi la ultimul lui Old Firm. Din anumite motive, acelaşi lucru îl putem spune şi despre Glen Kamara, Kemar Roofe şi Ianis Hagi. Sunt şanse notabile ca aceştia să plece de la Rangers la finalul stagiunii", notează cei de la Transfer Tavern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul vine în contextul în care lui Ianis Hagi presa din Spania i-a alocat spaţii largi. Ibericii vorbesc despre posibilitatea ca românul să ajungă la Sevilla, echipă care luptă pentru titlul din La Liga, în această campanie. 

Rangers – Celtic 4-1. Ianis Hagi, assist

Chiar dacă a evoluat doar 10 minute în Rangers – Celtic 4-1, Ianis Hagi a avut timp să îşi treacă în cont încă o pasă decisivă, la golul marcat de Jermaine Defoe, în al doilea minut al prelungirilor. 

A fost al 9-lea assist din acest sezon pentru Ianis Hagi și al 13-lea în toate competițiile. Fiul "Regelui" este cel mai bun pasator din Scoția și are în cont și 7 goluri. Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Lazio, ofertă pentru Ianis Hagi

Sevilla nu e singurul club important asociat cu Ianis Hagi. Lazio pune pe masă 12 milioane de euro pentru fiul "Regelui".

Reclamă

"Cred că vor accepta oferta. Aşa trebuie să gândeşti când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, ar putea pleca. Ia banii şi foloseşte-i", a declarat Paddy Kenny, fost portar al lui QPR şi Sheffield United. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și