Închide meniul

Ianis Hagi, lăudat după revenirea la Rangers! A fost comparat cu tatăl său, Gică Hagi: „A învăţat ceva, nu trebuie să zboare pe teren”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 septembrie 2021, 22:55

Ianis Hagi, lăudat după revenirea la Rangers! A fost comparat cu tatăl său, Gică Hagi: „A învăţat ceva, nu trebuie să zboare pe teren

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Deşi abia a revenit după ce a fost infectat cu COVID, Ianis Hagi a avut o evoluţie apreciată în tricoul lui Rangers. Campioana Scoţiei a bătut-o cu 2-0 pe Livingston. Românul a intrat la pauză şi a avut nevoie de doar trei minute pentru a-i oferi o pasă decisivă colegului Roofe, lucru care i-a adus mai multe laude după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de o fostă glorie a Scoţiei

Unul dintre cei care l-au lăudat pe mijlocașul român este Gary MacAllister, fost jucător la Liverpool și actual secund al lui Steven Gerrard la Rangers. Scoțianul a vorbit despre faptul că Ianis nu ar alerga suficient. În opinia tehnicianului, românul nu are nevoie să fie un fotbalist de tip box-to-box, deoarece poate avea un impact și dacă nu aleargă, cât timp se află în poziția corectă pe teren.

„Există o inteligență la Ianis și este de factură pozițională, este atenția cu care își joacă rolul. Uneori vezi că jucătorii sunt foarte ocupați, alergând dintr-un careu la celălalt. Dar, uneori este chiar avantajos să stai pe loc și să te afli în poziția corectă.

E cineva care a urmărit mult fotbal și evident, nici tatăl său n-a fost rău. A învățat ceva din faptul că nu trebuie să zbori pe teren pentru a avea un impact”, a explica secundul lui Rangers, conform scotsman.com.

Ianis Hagi, reacţie după meci

Ianis Hagi a vorbit şi el despre revenirea la Rangers. ”Sunt fericit că m-am întors pe teren. Au fost două săptămâni foarte grele pentru mine din punct de vedere psihic… să fiu departe de fotbal, de antrenamente şi de fani. Sunt bucuros că am primit 45 de minute, că mi-am ajutat echipa și că ne-am calificat în semifinale.

Reclamă

Fanii sunt incredibili. Ei m-au ajutat să trec peste carantină şi peste acele momente dificile. Sunt foarte fericit că m-am întors şi că m-am revăzut cu suporterii. De ei îmi era cel mai dor.

Jucăm aproape toate meciurile împotriva unor echipe care se apără jos, trebuie doar să găsim calea către primul gol. Ar fi bine dacă am marca în primele 10-15 minute. Sunt fericit că ne-am calificat în semifinale.

Trebuie să ne adaptăm, de asta jucăm la Rangers. Trebuie să obţinem rezultate în toate competiţiile în care jucăm. Îmi doresc foarte mult să câştigăm un trofeu. Avem ceva de demonstrat, știm ce s-a întâmplat sezonul trecut. Vrem să cucerim trofeul!”, a declarat Ianis Hagi după Rangers – Livingston 2-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi, lăudat de o fostă glorie
  • A fost comparat cu tatăl său, Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și