Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj pentru fanii lui Rangers. "Sunt nerăbdător să revin la antrenamente"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 5:12

Reclamă
Ianis Hagi, mesaj pentru fanii lui Rangers. "Sunt nerăbdător să revin la antrenamente"

Profimediaimages

Ianis Hagi, încurajări pentru suporterii lui Rangers

Internaționalul român le-a transmis un mesaj fanilor de pe Ibrox, prin intermediul rețelelor de socializare ale clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, încurajări pentru suporterii lui Rangers

Revenit la Constanța, Ianis Hagi ține o legătură permanentă cu staff-ul lui Steven Gerrard. Jucătorul de 21 de ani încearcă să își mențină și fanii alături. 

"Vreau să transmit dragoste și sprijin, din partea familiei Rangers, oamenilor din întreaga lume. Mă refer în special la medici, asistente și la cei care au curaj să se ducă în fiecare zi la muncă în încercarea de a salva vieți. Pe de altă parte, sunt nerăbdător să mă întorc la antrenamente. Abia aștept să îmi revăd coechipierii și mă antrenez cu ei în fiecare zi. Totuși, știm că suntem într-o situație dificilă și este important să fim sănătoși, acasă, acolo unde suntem în siguranță. Trebuie să respectăm regulile și totul va fi bine", a reacționat Ianis Hagi.

Meciurile din campionatul Scoției au fost întrerupte pentru o perioadă nedeterminată. Rangers este pe poziția a doua în clasament, la 13 puncte în spatele lui Celtic. În 12 meciuri jucate pentru gruparea din Glasgow, Ianis Hagi a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru a-l transfera definitiv de la Genk, Rangers ar trebui să plătească 6.5 milioane de euro. Steven Gerrard nu este convins, iar mijlocașul român ar putea ajunge, din vară, la Lazio.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și